Бугарско-грчка оска против Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата nako
  • Време на започнување Време на започнување
Леандра, колко поjaсно и откриено мораше да биде кажано во предходните 5-10 години,дека работите не одат ком добро и вака не може?
Шо бе неможе? Кој кур фактор сте вие па вака неможе? Бедата во еу конечно допре до позиција да блокира, треба да се засрамите лицемери! Гнасното лицемерие си го откривте? Поарно ли ви е сега, горди сте? Да ви се плукнам во државата што ја имате,кад се сељак покондури, идете во црно море изгњурете, од секогаш сте ми било испод ниво да ве коментирам.

Датом за датом,а не против датом. Малка разлика има овде.
Повеке овде
http://bnr.bg/sites/horizont/Politics/World/Pages/1012es-makedonia.aspx

Па незнам како ви оди приказната со пругата, нашата е изградена, вашата фали.Работата мора да си е завршите вие, ние не можеме да ja завршиме вместо вас.

Што ќе ни е пруга накај вас?

Нетреба и датум. Јас несакам да живеам во иста унија со татари, цинцари и цигани.

фала, чао!

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Повеке овде

Па незнам како ви оди приказната со пругата, нашата е изградена, вашата фали.Работата мора да си е завршите вие, ние не можеме да ja завршиме вместо вас.

Бугарска подла логика - малка разлика.

Изгледа не го знаеш вицот кога дечкото ја убедувал девојката да имаат секс со зборовите: ајде срце... само главчето...

Повеке овде

Ај објаснете ми ја логиката на блокирање датум за датум?

Нели тоа значи дека имате луфта ако нешто не ви се допадне да блокирате на вториот датум, така да ништо немате „изгубено“. Очигледно проблемот е во тоа што не смее Македонија ништо да „добие“ а тоа се доживува како поголем пораз отколку било што да се смени во вашите држави.

Pak vinata e kaj "sipta..."

Dragi sogragjani , nemame napredok, djabe se ubivame megjusebe , na kraj koj saka si igra i si dobiva :sneaky:

Шо бе неможе? Кој кур фактор сте вие па вака неможе? Бедата во еу конечно допре до позиција да блокира, треба да се засрамите лицемери! Гнасното лицемерие си го откривте? Поарно ли ви е сега, горди сте? Да ви се плукнам во државата што ја имате,кад се сељак покондури, идете во црно море изгњурете, од секогаш сте ми било испод ниво да ве коментирам.
Е, е, немој да ми кажеш дека се нервираш ради бугарите:eek:Тие се онака, да се посмее човек малку и да одмори глава од сериозѕни работи пред спиење.

И другите не те сакат. Чекаш надвор. Во ЕУ можеш преку бугарски пасош, со произход, и т.н. Вака не оди.
Затоа ти си им длабоко внатре, во шупакот:D. Излези малце, земи воздух да го ебам, ќе се угушиш.

П.С. Од Брисел пишуваш, нели? Ќе се разочарам ако си се логирал од некое село, пошто нели, ти си „внатре„.

Бугарска подла логика - малка разлика.

Изгледа не го знаеш вицот кога дечкото ја убедувал девојката да имаат секс со зборовите: ајде срце... само главчето...
Самиот факт,дека Бугариja изтурка трето решение е доволен факт. Грциja вака и вака ве блокираше-тоа е тоа.

најголеми губитници сте вие фми! грците немат гајле тркало

Ај објаснете ми ја логиката на блокирање датум за датум?

Нели тоа значи дека имате луфта ако нешто не ви се допадне да блокирате на вториот датум, така да ништо немате „изгубено“. Очигледно проблемот е во тоа што не смее Македонија ништо да „добие“ а тоа се доживува како поголем пораз отколку било што да се смени во вашите држави.
Имате време до летото,да средите добрососедските си односи, ке има нов извештаj,принципно се прави един за година, за 2013 наверно ке имате два и ако тоj е положителен-патна карта за преговорите.
Не е можно повеке години да се вели работите не одат добро, некои да излегува на ТВ и да вика - Се е топ и тоа да држи вода. Има проблеми и мора да се решават.

Имате време до летото,да средите добрососедските си односи, ке има нов извештаj,принципно се прави един за година, за 2013 наверно ке имате два и ако тоj е положителен-патна карта за преговорите.
Не е можно повеке години да се вели работите не одат добро, некои да излегува на ТВ и да вика - Се е топ и тоа да држи вода. Има проблеми и мора да се решават.
Вие ли време ни давате за добрососедски односи? Вие ли ни кажувате за добрососедски односи? Каде треба да потпишеме за пола историја за да го решиме проблемот? Напупете се печат ќе ви ставиме и за музиката.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 23:14 ---
Па добро бе Леандра, никоj сме, ништо не сме. Сега ти е подобро веке? Таа митологиja душо заврши и не ти држи вода.
Ете така пред фактите и боговите молчат.

Европскиот совет Леандра, внатре са сите 27 плус присоствува и Хрватска.
Со митологии нема да стане Леандра, работа,работа и пак работа му е маjката.
Не може jaс да ти велам имаме проблем, ти да велиш-жити маjка вакво нешто не постои.

И викаш другите решија да има блокада, а. Фала за разјаснувањето, бидејќи некои од „твоиве„ се убедени дека тие се прашувале:D.

П.С. Му дадовте ли веќе пасош на бум-бум. Види како се труди дечкото за каузата:D

Како беше тоа, турски клозет во ЕУ?

EntropaBulgaria1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom