Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да смениме името (Грција), да ја угасиме црквата (Србија), земјата да стане албанска (Албанија) а народот бугарски (Бугарија). Викаш тоа е правото решение? Бидејќи „проблемот во нас„ е токму тоаНе знам како можете да продолжите со тоа цимолење "сите се против нас сите не мрзат",кога скоро секој има нешто против тебе може проблемот не е во нив туку во тебе.
.
Ваквите шутраци како тебе им се омилени на грко-бугарскиве негаторски идиоти.Не знам како можете да продолжите со тоа цимолење "сите се против нас сите не мрзат",кога скоро секој има нешто против тебе може проблемот не е во нив туку во тебе.
...а ветото како правило во ЕУ никогаш нема да се напушти. Не и треба бугарија за да и помага. Никој неможе да ја присили грција за да попиушти ниту пак некој има интерес нешто посебно да ја притиска оти Грција секогаш била и е поголем и побитен играч во светот од нас. Треба да кренеме раце од ЕУ и да не се замараме повеке со тоа.
Хахааааа, значи сепак во голема мерка заради "Трето Полувреме" ли е целава ѓурултија?!
http://www.mkd.mk/82712/shik-i-shok...el-se-svrte-protiv-mk-poradi-treto-poluvreme/
Бог да чува од бугарска простотија.
Заради филмовите де...![]()