Ne mislev neli beshe na final na prvo ili od zadolzitelna odma na dopolnitelnaArno direkt, cekam 2.5 godini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislev neli beshe na final na prvo ili od zadolzitelna odma na dopolnitelnaArno direkt, cekam 2.5 godini
Ne sum bila na finalna. Od zadolzitelna na dopolnitelna, do 30.06 da odnesam dokument, pa se nadevam ke me pustat na finalnaNe mislev neli beshe na final na prvo ili od zadolzitelna odma na dopolnitelna
Треба да почнат веќе поминаа над 20000/2022 на указ за потпис се.До каде се стигнати дали почнаа со 2023?
@petar.tofevski дневно по колку апликации разгледуваат можеби знаеш за да знам од прилика кога би дојдела мојта апликација на разгледување
Почетокот на Декември 2022@petar.tofevski кога беше она на интервју на кој датум?
Ve molam za informacija dokolku nekoj imal vakvo iskustvo. Imam uste edna nedela a dokumentot ke mi go dat duri za edna nedela. Dali nekoj pratil molba za prodolzuvanje dali ima smisla to da go pram ili ako ne dostavam za edna nedela ke dat otkazdali znaete dali ima procedura za prodolzuvanje na rok za dostavivanje na dopolnitelni dokumenti. mi dadoa 14 dena, a dokumentot ke go dobijam pokasno. dali mozi preku mail, treba molba licno ili nesto drugo?
Јас бев на интервју Битола, заглави процедурата заради стар документ 2 фодини. Однесов стар документ, па ми побараа на дополнителна ново лекарско и неосудуваност, ги доставив 5 дена после рокот во Софија, па процедурата си почна без проблем на задолжителна.Ve molam za informacija dokolku nekoj imal vakvo iskustvo. Imam uste edna nedela a dokumentot ke mi go dat duri za edna nedela. Dali nekoj pratil molba za prodolzuvanje dali ima smisla to da go pram ili ako ne dostavam za edna nedela ke dat otkaz
Lele fala ti. Koga pojde sofija dali ti rekoja nesto na salter, i dali ti pobataja da dajs molba za prodolzuvanje na rok, nekoj drugi dokumenti ili se najnormalno ne rekoja nisto. Mn me zagrizva ova. Jas imam nekoj dokumenti da dostavam (srpska kniska i izjava na notar) ama mi fali oficijalen dokument od opstina koj ke go dobijam pokasno a toj mi e najvazen (za isto ime) . Od pravosudie ne vrakjat a od ambasada mi rekoja odi podnesi so imas, prasaj da podnesis molba za prodolzuvanje na rok i vidi so ke recat.Јас бев на интервју Битола, заглави процедурата заради стар документ 2 фодини. Однесов стар документ, па ми побараа на дополнителна ново лекарско и неосудуваност, ги доставив 5 дена после рокот во Софија, па процедурата си почна без проблем на задолжителна.