Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со копијата од пасошот — дали е потребно наново да приложам копија како дополнителен документ пошто меѓувремено морав да го обновам пасошот од кога ја почнав процедурата до сега? Моментално сум на финален преглед и копијата што ми е поднесена е од стариот пасош
Не би знаела да ти одговорам. Прашај го посредникот или некои од постарите што се на форумот. И мојот пасош ми истече во меѓувреме дури чекав происход ( дадена копија од стариот пасош) па на интервјуто однесов копија од новиот пасош

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Знае ли некој дали е потребно наново да подавам копија од пасошот пошто морав да го обновам меѓувремено? Стариот пасош ми истече додека чекав на задолжителна, моментално сум на финален преглед.

Знае ли некој дали е потребно наново да подавам копија од пасошот пошто морав да го обновам меѓувремено? Стариот пасош ми истече додека чекав на задолжителна, моментално сум на финален преглед.

Zosto da podavas kopija? Nema potreba nisto da podavas ni da prakjas i mene mi istece eden i nisto ni prativ ni nisto toa nema vrska

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dali imate zakazano termin za intervju ili CE zakazete otkoga CE go zemete dokumentot za proishod? Jas podnesov dokumenti za proishod vo ambasada Skopje vo Septemvri 2020, se prasuvam dodeka cekam Dali mozam da zakazam intervju ili moram prvo da go podignam proishodot
Ke cekam da go zemam dokumentot

Zdravo cekam veke edna godina na zadolzitelno preku roditel sto go ima zedeno pasosot uste kolku se ceka da se smeni?

Zdravo cekam veke edna godina na zadolzitelno preku roditel sto go ima zedeno pasosot uste kolku se ceka da se smeni?
Кој датум си била на интервју (и каде, во Софија или амбасада/конзулат)? Моментално до јули 2019 се стигнати со промена на финална.

Кој датум си била на интервју (и каде, во Софија или амбасада/конзулат)? Моментално до јули 2019 се стигнати со промена на финална.
Bev vo Sofija, bev 14 Januari 2020 na intervju.

доколку си во почетна фаза влезен/а во финална прати ги дополнителните документи преку посредникот што е можно побрзо, Ништо не губиш.
Истиот посредник кој и кажа дека не мора дополнителни документи? Паметно. ;)

Ќе земи ќе ги фрли и ќе и каже однесено. Мал милион такви примери имавме тука.

Нека вади документи, нека ги носи лично. Посигурно амин.

Истиот посредник кој и кажа дека не мора дополнителни документи? Паметно. ;)

Ќе земи ќе ги фрли и ќе и каже однесено. Мал милион такви примери имавме тука.

Нека вади документи, нека ги носи лично. Посигурно амин.
Za toa si vo pravo ama ako mu dade brojce od negovata prepiska so pecat od min za pravda na bg togas e ok...
Jas koga podnesuvav dop dokumenti posrednikot sam mi donese brojce so pecat i znaev deka podnel...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom