Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој статус си моментално? и со какви документи аплицираше?Другари здраво!
нова сум, ако може да ме додадете на списокот
инт Ск 02/2022
статус : Молбата е примена. преку родителНа кој статус си моментално? и со какви документи аплицираше?
Deka molbats ti e primenaЗдраво
Добив број на 30.05.2022 и сум на статус
- Приета молба с входјашт
Некој подетално да ми каже што значи воа??
A so potvrdite od klub gi stavaat li na polozitelno ili samo star dok i roditel ?Proverio sam prepiske po konulski put od 17088/2019 pa sve do 18618/2019 i ovako stoje stvari :
1/3 od tih je jos na finalom statusu
1/3 je prebacena na polozitelno (cak je 18680/2019 na plozitelno) kako idu i kojim redom i zasto preskacu predmete ne znam
1/3 je na dopuni i vecina ima ovaj status :
Преписката е нередовна. Необходимо е представјане на доп'лнителни документи Следва да представите удостоверение за родствени вр'зки, издадено от с'ответната обштина в Р Б'лгарија, в којато е регистриран Вашијат родител-б'лгарски гражданин XXXX от което да е видно, че сте неин син. При непредставјане на този документ в срок до 16.07.2022 г., преписката Ви ште б'де разгледана на заседание на С'вета по гражданството с мнение молбата да не б'де уважена. С'обштението е публикувано на 16.05.2022 г. .
To ja brate ne znam ,a verujem da niko ovde ne zna kako to funkcionise..A so potvrdite od klub gi stavaat li na polozitelno ili samo star dok i roditel ?
Од клуб ни еден не се ставиле положително оваа година ...A so potvrdite od klub gi stavaat li na polozitelno ili samo star dok i roditel ?
Mislis samo sa potvrdama bez prozihoda?Од клуб ни еден не се ставиле положително оваа година ...
ТочноMislis samo sa potvrdama bez prozihoda?
Jas go kontaktirav I mi pobara 50 eur da podnese baranje do arhivot vo Veliko Trnovo I vo slucaj da imalo zapisi za moite predci za sekoj dokument sto ke mi go pratat po 80 eur.Decki go znae li nekoj Lazar od strumica, nesto Facebook ili broj nesto od covekov. Neznam Kaj procitav na forumov valjda pravel nesto nekoi dokumenti?
Jas go kontaktirav I mi pobara 50 eur da podnese baranje do arhivot vo Veliko Trnovo I vo slucaj da imalo zapisi za moite predci za sekoj dokument sto ke mi go pratat po 80 eur.
Pisi mi privatna poraka za brojot da ne go stavam javno na forumov.
До ~17.000 само 2 преписки се преминати на положително, 12746 и 15817, (веројатно 06.06)Proverio sam prepiske po konulski put od 17088/2019 pa sve do 18618/2019 i ovako stoje stvari :
1/3 od tih je jos na finalom statusu
1/3 je prebacena na polozitelno (cak je 18680/2019 na plozitelno) kako idu i kojim redom i zasto preskacu predmete ne znam
1/3 je na dopuni i vecina ima ovaj status :
Преписката е нередовна. Необходимо е представјане на доп'лнителни документи Следва да представите удостоверение за родствени вр'зки, издадено от с'ответната обштина в Р Б'лгарија, в којато е регистриран Вашијат родител-б'лгарски гражданин XXXX от което да е видно, че сте неин син. При непредставјане на този документ в срок до 16.07.2022 г., преписката Ви ште б'де разгледана на заседание на С'вета по гражданството с мнение молбата да не б'де уважена. С'обштението е публикувано на 16.05.2022 г. .
Decki go znae li nekoj Lazar od strumica, nesto Facebook ili broj nesto od covekov. Neznam Kaj procitav na forumov valjda pravel nesto nekoi dokumenti?
Да им пишеш на сајтот?Decki go znae li nekoj Lazar od strumica, nesto Facebook ili broj nesto od covekov. Neznam Kaj procitav na forumov valjda pravel nesto nekoi dokumenti?