- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Fala i na tebe isto Vistina se voshresteХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
ЗА МНОГУ ГОДИНИ ПРАЗНИКОТ НЕКА НИ Е НА СИТЕ![]()
Мир,благосостојба и многу здравје ви посакувам на сите![]()

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala i na tebe isto Vistina se voshresteХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
ЗА МНОГУ ГОДИНИ ПРАЗНИКОТ НЕКА НИ Е НА СИТЕ![]()
Мир,благосостојба и многу здравје ви посакувам на сите![]()

Mislis voskreseFala i na tebe isto Vistina se rodi![]()

MOJ SOVET.zemisi vodic,sam ili so vodic gore dolu ISTOE..i uste nesto ne vagaj dokument od BKK strumica zas ne go vazat plus e premnogu skap a ne vredi.DENES advokatka od BUG.mi veli zasega da ne pravam nisto(vraten sum na dopolnitelna proverka) TAA mi kaza deka momentalno ja sreduvaaat agencijata i dokumenti plus nema da bidat potrebni za makedoncite.POCEKAJ procedurata ke e poednostavna...VO MOMENTOV AGENCIJATA NE FUNKCIONIRA...
Nema problem samo si prilozuvash vencanica koga ke ja registrisras. Jas i mojot soprug imame kompletno razlicni preziminja i nemavme nikakov problem.Другари, среќен празник на сите.
Салав да прашам, можда е глупо прашањево...
Доколку јас со бугарски пасош сакам да ја земам мојата сопруга (која нема бг. пасош,има македонски) во европска унија, дали знае некој дали прават проблеми доколку презимињата не се идентични, односно жената има наставка СКА наместо СКИ?
Некаде слушнав за ова и прилично ми е глупо но ајде да прашам, секако за брзо ќе се венчсме па да знам дали да ја терам да земе пррзиме со ски.
Благодарам
Ne slusaj sekogo potvrdata od BKKS vazi,vo poslednive ukazi sto dobija drzavjanstvo poveketo bea so taa potvrda.Od koga ne go vazat toj dokument od strumica?
Автоматски споено мислење:
Nema problem samo si prilozuvash vencanica koga ke ja registrisras. Jas i mojot soprug imame kompletno razlicni preziminja i nemavme nikakov problem.
Zosto?Пазите на кого им давате податоци од пасошот, не дај боже копии.
Pa znam i jas nosev potvrda i si beshe uvazhena zatoa me zacudi... si vikam neshto pak da ne smenile...Ne slusaj sekogo potvrdata od BKKS vazi,vo poslednive ukazi sto dobija drzavjanstvo poveketo bea so taa potvrda.
Јас и брат ми однесовме документи во правосудие откако веќе 2 месеца бевме на финална. После 3-3ипол месеци од тоа не ставија на положително. Дали тоа значи дека сигурно ни ги зеле документите во предвид или нема врска може на крај и отказ да очекуваме? ПоздравToa go baraat 1.5 godina veke i ako ne odnesis odbivaat,vie ste veke na finalna znaci mozebi e veke i docna,zosto posrednikot koj zema pari od tebe ne ti kazal koga site nie na forumov veke 1.5 godina znaeme,ili veke vi gi zel parite pa ne se maci da kreni telefon. Kako i da e treba da se nosat tie dopolnitelni dokumenti pa gledaj nosi.
Za otkaz od Jotova sekogas e mozno no stom ve stavile na polozitelno najverovatno gi primile na vreme dopolnitelnite i se e vo red kaj vas.Јас и брат ми однесовме документи во правосудие откако веќе 2 месеца бевме на финална. После 3-3ипол месеци од тоа не ставија на положително. Дали тоа значи дека сигурно ни ги зеле документите во предвид или нема врска може на крај и отказ да очекуваме? Поздрав
Ne se znae, mnogu kasnat so objavuvanje na statusite, a i sekako deka ne gi dostavuvaat vo ist den dokumentite otkako ke gi dostavite. Moj prijatel dostavi dokumenti 7 dena pred da mu se smeni statusot vo polozitelno, i na kraj dobi otkaz. No togas finalna se cekase 2 meseci.Јас и брат ми однесовме документи во правосудие откако веќе 2 месеца бевме на финална. После 3-3ипол месеци од тоа не ставија на положително. Дали тоа значи дека сигурно ни ги зеле документите во предвид или нема врска може на крај и отказ да очекуваме? Поздрав
Зошто може да имате 300 проблеми.Zosto?
Kako na primer?Зошто може да имате 300 проблеми.