Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo da ve izvestam deka mn brzo gi pregleduvaat dopolnitelnite dokumenti. Jas bev na dopolnitelna poradi razlika so bukva vo prezimeto na majka mi i tetka mi. Odnesov popraveni izvodi od majka mi i tetka mi i posle eden mesec gi pregledaa i pak me stavija na finalna pa pak uste ednas na dopolnitelna pak ista pricina pak razlika vo preziminja?? Ne znam sto e filmot se e vo red i se se sovpaga da ne treba da nosam od majka mi, od tetka mi i plus mojot izvod uste ednas? Bidejki togas posrednikot mi rece samo od niv da izvadam popraveni.
[DOUBLEPOST=1520497004][/DOUBLEPOST]Kako proveri tvojot posrednik deka se raboti za istata greška druže pisi nas sakam da prasam za Mene kad podadov dokumenti za poteklo od dvete strani i eve veke godina vreme čekam na dopolnitelna

Do kade se stignati so redovnoto izdavanje na proishodi, ako znae nekoj.

Здраво форумџии....пред некое време ми закажаа термин за происход во април 2019 година. Ме интересира дали постои можност со помош на посредник да закажам друг термин за порано....и се разбира колку би ми наплатил посредникот за тоа....фала многу...
zakazi si vo ambasada vo skopje ili vo bitola

Da ne se lazeme pred 3 god.ne moze da se dobie pasos bg.mene licno me izgorea tie posrednici sto obekavaat sve i svasta dur te stavat vo tunelot bez svetlo da ne znaes kade odis ako nekoj zel pasos za 1 ili 2 god.slobodno neka pise koj e toj posrednik poz.ubav den

Aj nekoj so iskustvo neka kaze na dopolnitelna proverka sum dokumentite mi se od vujko mi i plus od strumica od stabo dopolnitelen dokument. Ovaa veke od takt me vade ima li nekoj sto e so bugarski advokat trckal ama da ne gi povraka dokumentite nazad advokatot kako sto sum na dooolnitelna sega samo da ja ubrza postapkata. I se razbira da go zavrse prceso so pozitiven rezultat

Da ne se lazeme pred 3 god.ne moze da se dobie pasos bg.mene licno me izgorea tie posrednici sto obekavaat sve i svasta dur te stavat vo tunelot bez svetlo da ne znaes kade odis ako nekoj zel pasos za 1 ili 2 god.slobodno neka pise koj e toj posrednik poz.ubav den
Pobrzo e sega so star dokument od dobivanjeto na proizhodot ti pocinja postapkata a ne od intervjuto taka da ubrzano e

Eve cekam potpis od 15 dec.2017 uste nema potpisano koj znae do koga ke se ceka,brat mi ima bg.pasos sve mislev ke bide pobrgu ama nisto od toa pominaa 3 god.

Aj nekoj so iskustvo neka kaze na dopolnitelna proverka sum dokumentite mi se od vujko mi i plus od strumica od stabo dopolnitelen dokument. Ovaa veke od takt me vade ima li nekoj sto e so bugarski advokat trckal ama da ne gi povraka dokumentite nazad advokatot kako sto sum na dooolnitelna sega samo da ja ubrza postapkata. I se razbira da go zavrse prceso so pozitiven rezultat
Sigurno sega nekoj posrednik ke ti prati privatna poraka deka 100% ke ti ja ubrza postapkata I za kratko vreme ke si dobies drzavjanstvo, ke ti gi zemi parite, nema da napravi nisto a ti ke si cekas kako I site.

Dali moze nekoj da pise sto izvadil pasos sto e zadovolen od posrednikot so negovite vetuvanja

Sigurno sega nekoj posrednik ke ti prati privatna poraka deka 100% ke ti ja ubrza postapkata I za kratko vreme ke si dobies drzavjanstvo, ke ti gi zemi parite, nema da napravi nisto a ti ke si cekas kako I site.

Kako ne prvo ke si zavrse rabotata posle parite.jas za pari problem ne pravam, ama da go izvade pasoso posle lesna e.

Dali moze nekoj da pise sto izvadil pasos sto e zadovolen od posrednikot so negovite vetuvanja
Da 100 posto garantiram za gjose arsov zivee vo sofija toj covek nikogo me zafrknal so garancija.koj saka neka pise vo inbox brojot ce mu go pisam.Razgledahjte go facebook profilot negov i pisete mu ce vi odgovori s
igurno

Kako ne prvo ke si zavrse rabotata posle parite.jas za pari problem ne pravam, ama da go izvade pasoso posle lesna e.
Ako najdis takov kazi, eve ovde ima iljadnici zaglaveni so godini na dopolnitelna site ke mu dademe pari za brzo da ne razgledaat,pari ke dobie na kraj ako dobieme drzavjanstvo, ne samo brzo da ne razgledaat I odbijat, togas site ke dademe pari a ne so godini da cekame, no nema da najdis takov posrednik.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom