Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zdravo decko aj ako sakas pusti mi link vo inboks od facebook od gjose arsov izleguva samo eden I toa od makedonija e tojDa 100 posto garantiram za gjose arsov zivee vo sofija toj covek nikogo me zafrknal so garancija.koj saka neka pise vo inbox brojot ce mu go pisam.Razgledahjte go facebook profilot negov i pisete mu ce vi odgovori s
igurno
https://www.facebook.com/goshe.arsovzdravo decko aj ako sakas pusti mi link vo inboks od facebook od gjose arsov izleguva samo eden I toa od makedonija e toj
fala
Mислам дека е од 9ч-17ч и можеш да отидеш секој работен ден.Do kolku raboti ministerstvoto i dali moze bilo koj den da se otide ?
Ja cekam potpis isto od 15-od decembra i posrednikot mi rece do 20marta ce bude potpisano...
Имам воена книшка од дедо ми.....сеуште немам посредник....дали знаете некој за во амбасадата во Скопје што може да ми заврши работа....[DOUBLEPOST=1520579299][/DOUBLEPOST]200 evra plativ za edna nedela mi go dadoa i odma ti pocinja procedurata intervjuto ti e samo formalnost.. Prasaj go posrednikot tvoj ako ima vrski jas sum preku covek od Mp vo sofija... So sto dokumenti si
Се чека 14 месеци.....се јавив почеток на фебруари ....ми закажаа за 30 април 2019Po 8 do 12 meseca se ceka
За во амбасада неможеш никој да најдеш од посреднициве што може за побрзо да ти закаже за термин за происход.Имам воена книшка од дедо ми.....сеуште немам посредник....дали знаете некој за во амбасадата во Скопје што може да ми заврши работа....[DOUBLEPOST=1520579299][/DOUBLEPOST]
Се чека 14 месеци.....се јавив почеток на фебруари ....ми закажаа за 30 април 2019
Belki i kaj nas sto intervjuto ni e vo dekemvri so stari dokumenti moze ke go premestat porano i porano kr dobieme drzavjanstvo ako stapi na sila zakonot letoto[DOUBLEPOST=1520580381][/DOUBLEPOST]
За во амбасада неможеш никој да најдеш од посреднициве што може за побрзо да ти закаже за термин за происход.
За тоа време што ќе чекаш за да поднесеш документи,па после и за да го земеш уште една година ...........тоа е многу ,за тоа време во Софија ќе си завршиш работа и ќе го имаш државјанството во рака.Има луѓе што можат за еден месец да ти го извадат происходот,а после таман од 1.07.2018 кога ќе стапат промените(ќе видиме како ќе биде)ќе си ги подадерш документите во праосудие и ќе ти направат интервју.
nema!!!!Aloooo ima li nesto novoo od tie sto sme na dopolnitelnaa od protokoloot pozz do site