Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да носиш документ? За да не те проверува вицепрезидентот?Чекајки за указ од Вицепрезидента ми се смени во Проверка од Вицепрезидента.
Има ли некој информација што со ова, дали треба да носаѓ дополнителни документи или молба поново?
Јас сум од 2013, број 16xxx.
kolku vreme cekas ukaz?Чекајки за указ од Вицепрезидента ми се смени во Проверка од Вицепрезидента.
Има ли некој информација што со ова, дали треба да носаѓ дополнителни документи или молба поново?
Јас сум од 2013, број 16xxx.
Зошто да носиш документ? За да не те проверува вицепрезидентот?![]()
kolku vreme cekas ukaz?
ova ???Може некој да ми каже што од прилика се пишува во молбата при поднесување документи, конкретно во делот "посочват се подробно обстојателствата, поради които се иска придобиване на б'лгарско гражданство"? (Види на сликата)
bese na intervjuI jas od finalna na dopolnitelna. Preku konzulat. Hm nz sto vaka site
Jas 9ti...Pocnav 7 mesec zadolzitelna....
За тие што одевте преку конзулат, од ко ќе излези указот, в конзулат носите слики,давате адреса за регистрација, и после која е процедурата за да се добие физички пасошот?