Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I pasosite gi prakaat elektronski ? Hahahaha[DOUBLEPOST=1493102663][/DOUBLEPOST]Veke postata ja prakaat i primaat elektronski od sigurni izvori pozz
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Posrednicive veke ne se vo moda pa pocnavte i agenti da angazirateЗдраво на сите јас сум изваден на дополнителен преглед имав правено интервју на 29.01.2016,дали некој што има однесено дополнителни документи му сменато статусот одкако ги однесол документите бидејки мојот агент рече дека ги однесол дополнителните документи од братми(извод заверен на нотар и во битолска амбасада заедно со копија од лична карта од братми)мегутоа статусот е сеуште е исто дека се вратени на дополнителна проверка.Бидејки мислам дела агентот ме лажи дека ги однесено документите сакам да знам по колку време се менува статусот благодарам
И оригиналните документи исто. Нив си ги чуваат во амбасада.I pasosite gi prakaat elektronski ?
Toa nikoj neznae da odgovori kolku vreme se ceka.Zavisi kiga ke ne izvadat pak od fioka.treba da se smeni pak vo finalna. Sto ti rekoa tebe sega kolku ke cekas?
Честитки до тебеmi izleze ukaz i gotova mi e adresnata registracija treba da odam na lege 6.
dali ke zavrsam vo 1 den rabota i vo MVR za slikanje ili ke me zakazat za drug den termin ke mi dat za slikanje
Denes ti e potpisan ukazot ? So sto dokumenti si?mi izleze ukaz i gotova mi e adresnata registracija treba da odam na lege 6.
dali ke zavrsam vo 1 den rabota i vo MVR za slikanje ili ke me zakazat za drug den termin ke mi dat za slikanje
Vlade kako se vrati vo postapka, neli ti bese prekraten pred 1.5 mesec? Kako uspea da se vratis vo postapka i so sto dokumenti?mi izleze ukaz i gotova mi e adresnata registracija treba da odam na lege 6.
И јас сум во иста ситуација, на 6ти месецов ме вратија на дополнителна, на 12ти се доставени документи. Уште не ми е вратен статусот.treba da se smeni pak vo finalna. Sto ti rekoa tebe sega kolku ke cekas?
lani letoto bil prekratvenVlade kako se vrati vo postapka, neli ti bese prekraten pred 1.5 mesec? Kako uspea da se vratis vo postapka i so sto dokumenti?