Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупо ние хејтерите да ти солиме памет секој си решава за себе и својата судбина секој со своја глава ...Но кога веќе праша да ти пишам не знам што работиш и како оди тоа со наплатите ама не тоа решение по мое можеш да смениш професија ете има еден куп Македонци што се снашле или мачат да преживеат без да земат бг пасош секогаш има солуција и ако се сака може да се најде порано немале леб да јадат во турско па не менвале ниту вера ниту нација или со сила ги терале па не се менувале сега ние поради ситни причини душата си ја продаваме на ѓаволот еден ден сите ќе се правите пишман ама тоа ...
пс.оти не зеде пример хрватски пасош за да можеш да наплаќаш ?
Никоj не вели дека сега нема македонски народ. Единственото прашанje eза историjaта. А македонските топоними не са нешто ново. За повекето бугари Македониja носи сантимент. Ваш проблем е дека
не го користите правилно. Бугариja можеше да помага и за НАТО и за ЕУ и дори за името.
Сега ставовете са други.
Што мислите колку македонци имаат бугарски пасоши?[/quoteпола милион со сигурност а може и повеќеШто мислите колку македонци имаат бугарски пасоши?
Премногу, ако ме прашаш мене.Што мислите колку македонци имаат бугарски пасоши?
Што мислите колку македонци имаат бугарски пасоши?
Јас лично немам некои статистички податоци за точни бројки, ама од луѓето кои ги познавам во животов, можам да кажам секој трет има. Не зборувам за фамилијарни стебла на овие луѓе...Не се многу,ама и многу се.Пошто секоја единка што вади пасош,приморана е да ја пише целата фамилија како бугари.