Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
девојко....појма немаш колку си досадна,ама досадна као пролив:sick:

него би требало да се постави анкета на темава..па да видиме резултати

Жал ми е, немам како да ти помогнам.
Дур има кој да зборува со мене, нема да молчам :)

абе може да јадете гомна колку сакате ама во македонија од глад уште никој не умрел уште не сме на тоа ниво така да ;) сите кој што се бугарски македонци можат слободно да си земат бг пасош и да си уживаат во благодетите на пробугарскиот живот

Треба да сфатиш дека немам на што да им бидам љубоморна. На колата што ја купиле од плац? На мозокот ретардиран? На погрешните вредности во животот?
Кажи ми, на што?

Е ова е идиотизам...:tapp: Ти најде на некој да му објаснуваш кои се прави а кои погрешни вредности во животот:pos:
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:47 AM ---
Нема што-анонимна Анкета да видиме како ќе се изгласа??

Пума....од тебе домаќинка права ќе биде:pipi:

Немој така да ја колнеш...:pos: Па за џабе не ја вадеше книшката... Таа директорка ќе биде :tapp:

Е ова е идиотизам...:tapp: Ти најде на некој да му објаснуваш кои се прави а кои погрешни вредности во животот:pos:
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:47 AM ---

Немој така да ја колнеш...:pos: Па за џабе не ја вадеше книшката... Таа директорка ќе биде :tapp:

А можеш да ми кажеш по што заклучи дека јас не знам кои се правите вредности, и дали ти можеби знаеш?

Ај со здравје, видов со кого си имам работа.

А што со оваа во Словенија? Замина пред 1 година (нецела) со македонски пасош, има словенечка лиценца за работа... даде еден куп пари додека верифицира диплома, ама верифицираше.
Како тоа не може? Секако дека може. Ама ако сакаш да се помачиш да си извадиш дозвола.
--- надополнето: Oct 14, 2011 11:18 PM ---

Треба да сфатиш дека немам на што да им бидам љубоморна. На колата што ја купиле од плац? На мозокот ретардиран? На погрешните вредности во животот?
Кажи ми, на што?

A za Slovenija e druga rabota ja ti kazav za italija, inace slovenia e kaj kaj pred nas na vremeto koa se pojavi punkot 1977 a jas sum imal 7 g toa vreme, oni imale u sekoja opstina bar po edna punk grupa oni se epten napred, ja sakav da idam ama taman vati recesijata i predimstvo si imaat nivnite gradzani, baska Ljubljana ne moze sekoe govedo da se naseli tamu, samo rodeni ljubljancani ne ko ova skopjevo sto se doselija seljacana i mi izigravaat gradski deca a dosle od pickesimaterine.

A za Slovenija e druga rabota ja ti kazav za italija, inace slovenia e kaj kaj pred nas na vremeto koa se pojavi punkot 1977 a jas sum imal 7 g toa vreme, oni imale u sekoja opstina bar po edna punk grupa oni se epten napred, ja sakav da idam ama taman vati recesijata i predimstvo si imaat nivnite gradzani, baska Ljubljana ne moze sekoe govedo da se naseli tamu, samo rodeni ljubljancani ne ko ova skopjevo sto se doselija seljacana i mi izigravaat gradski deca a dosle od pickesimaterine.

Ти не кажа за Италија, кажа воопштено за ЕУ. Не знам дали некоја членка може самостојно да си донесува вакви одлуки.
Инаку, личноста живее во Љубљана. Не е дека не може да се насели кој сака, туку мора да има добри пари за да живее во Љубљана.

Кажи ми, на што?

Ги навредуваш луѓето кои сметаат дека автомобил има поголема вредност од замисленото другарче? :icon_lol:
И ти ќе бидеш психолог и ќе помагаш на психички растроени лица? :pos:
Каков вкус или мирис има објектот на твоето обожување?
И дали е точно дека Гоце Делчев имал бг пасош?!

Ги навредуваш луѓето кои сметаат дека автомобил има поголема вредност од замисленото другарче? :icon_lol:

друже имаш подфорум историја ако сакаш за историја да збориш има членови од форумов ќе ти објаснат(пример братот) за гоце делчев и компанија

друже имаш подфорум историја ако сакаш за историја да збориш има членови од форумов ќе ти објаснат(пример братот) за гоце делчев и компанија

А што пишува на тие теми на подфорум историја, имал или немал Гоце бугарски пасош?

Не извртувај, не ти личи.
Секоја погрешна вредност, а материјализмот е погрешна вредност, нема да ја наречам со ниту едно правилно име.

Ke se pisam deka sum od bilo kade, od Togo, Azerbeijan, samo ne od Bugarija..nekoj ke te negira deka postois, a ti ke se pisuvas deka si Bugar?! Pa Tatar toa ti e

Ke se pisam deka sum od bilo kade, od Togo, Azerbeijan, samo ne od Bugarija..nekoj ke te negira deka postois, a ti ke se pisuvas deka si Bugar?! Pa Tatar toa ti e

Да размислуваа сите како тебе пријателе,арно ќе беше......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom