Бугарски паравоен поход во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ојте сами,комити се криет в планините!

Не сакав да учествувам на темава до овде

Чекај малку. Доаѓаш во МОЈАТА земја, за да направиш БУГАРСКИ поход, и после ЈАС да сум те провоцирал? Ма све бугарско јас тебе да ти испоштујем.

Тоа е туристически поход баце а организаторите и повечето участници ште б'дат македонци.И ти свободно повели .Немој да се плашиш.I COME WITH PEACE :)

Не можам баце да дојдам јас, ама ќе ти пратам патерици :smir:

Тоа е туристически поход баце а организаторите и повечето участници ште б'дат македонци.И ти свободно повели .Немој да се плашиш.I COME WITH PEACE :)

Aаааабе нели Куртељовци бугари беа, шо се вадиш сега демек учасниците македонци???..или мислиш на географски??
Немој да се правите многу курнази оти вакви :vozbud: ќе се враќате дома, ако успеете.

p.s: Само да прашам дали ќе дојде Виктор Канзуров, да знам за него да го точам к..ов?

adminive i moderatorive gi zamoluvam neka smenat naslovot na temava zasto naslovot na temata ne e na makedonski.
blagodaram

Aаааабе нели Куртељовци бугари беа, шо се вадиш сега демек учасниците македонци???..или мислиш на географски??
Немој да се правите многу курнази оти вакви :vozbud: ќе се враќате дома, ако успеете.

p.s: Само да прашам дали ќе дојде Виктор Канзуров, да знам за него да го точам к..ов?

Баце Куртелов е пра внук на Димит'р Миладинов родом е от Охрид и е македонски д'ржавјанин.Како он себе си се чувства си е негова приватна работа.Не е моја не е и твоја.Канзуров нема да дојде но ти повели.Ако се д'ржиш прилично нема да има проблеми :)

hpim8237.jpg

Канзуров доага...јупииии

Македонцки, дали не ти иде да го пукниш во фаца?Со еден добар бокс...Животот би ми се продолжил за едно 5-6 години..Па ако му го пукнам носето?100 години ќе ви досадвам тука плус:smir:

Македонци, дедо ми со пушка од струга тргнал да ги трга окупаторските знамиња врз македонија меѓу кои и било и бугарското окупаторско знаме, дали ќе дозволите тоа исто знаме по 60 години пак ли да ни ја окупира територијата за која нашите дедовци се имаат борено да ја ослободат?

Ништо не те плаши Македонијо, на овој бели свет,
кој душман ќе влезе
жив нема да излезе Македонијо,
ти го ставаш в гроб.

:pop: Неможам да дојдам таму но со полно срце би организирал
панахида ако сакате... секако иста вера сме. :smir:

Баце Куртелов е пра внук на Димит'р Миладинов родом е от Охрид и е македонски д'ржавјанин.Како он себе си се чувства си е негова приватна работа.Не е моја не е и твоја.Канзуров нема да дојде но ти повели.Ако се д'ржиш прилично нема да има проблеми :)

Гнаса од човек.

Ќе го чујам деновиве, за да се договориме околу организацијата. Сакам да учевствувам :pipi:

Сите сте добродојдени.Се надевам да ти причекате како вашите дедовци посрештнали моја пра дедо-с цветја и колбаси :)

Иам еден колбас за тебе другар. И ќе го добијаш, обеќавам.

Сите сте добродојдени.Се надевам да ти причекате како вашите дедовци посрештнали моја пра дедо-с цветја и колбаси :)

sam si baras belja so da ti kazam drugo, ubeden sum deka dostoen precek ke imate sto nema cel zivot da go zaboravite vo toa da si od sega 100% siguren

Одборот за пречек веќе се формира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom