Бугарска работа :D

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Матурантите од ЈБТ што ги ставил погледни ги какви се и како се облечени налик годините. И потоа аутоматски сврти го погледот кон оваа раса која уште носи сатен во 2013 и се ти станува јасно. Не со мотори да одат, не со мерцедеси абе со авиони нека одат бугар си е бугар опериран од вкус.

Многу ми е симпатично како се трудат од петни жили да докажуваат овде дека не се затуцано полу-цигнаско племе и да се прикажат “като истински европеиски народ’’, а цела уназаденост им е содржана во овие матури што се буквално лична карта на бугарија.
На тој што бил доволно пати во БГ, клиповиве не му требаат за оценка.

Не страна тоа дека ние не сме сељаци, сме и ние, ама вакви сцени на матура, овие облеки, доаѓање со џипови, лимузини, мотори јасно кажува дека 100 членства во Евопска Унија не можат да оправат сељачки дух .

Многу ми е симпатично како се трудат од петни жили да докажуваат овде дека не се затуцано полу-цигнаско племе и да се прикажат “като истински европеиски народ’’, а цела уназаденост им е содржана во овие матури што се буквално лична карта на бугарија.
На тој што бил доволно пати во БГ, клиповиве не му требаат за оценка.

Не страна тоа дека ние не сме сељаци, сме и ние, ама вакви сцени на матура, овие облеки, доаѓање со џипови, лимузини, мотори јасно кажува дека 100 членства во Евопска Унија не можат да оправат сељачки дух .
Си имаат они некој свој менталитет онакви се сакаат да се повеќе глиц и флеши...не дека е голема разликата ама имаат некој друг филм по некако ми се гангстеско-америчко-нигерски филм. Искрено послични ми се на србите од нас во менталитет иако наводно не ги сакаат србите зошто им збореле на Македонците лоши работи за нив. Интересни се онака сакаат понекогаш да се направат гангстери и богаташи а во душа се доста стиснати и ситничари.

само сакам едно да дополнам-човек бара, гледа и коментира тоа што му одговара-природно и културно!!!
Во светот насекаде дури и во центара на Париз има убаво и грдо, но некои луѓе гледат само грдото-внатрешен светоглед се вика тоа!!:icon_lol:

коj сака да види и нешто убаво -матурантки 2013г.-
http://jenite.bg/Галерии/Имаше-и-красиви-абитуриентки-през-2013-_l.g_i.292856_sii.933629.html#gallery

Interesnoto e deka site makedonski mediumi brzat da informirat za tepachka na maturanska vo Bugarija.
No samo edin vesnik i edin sait pisaha za toa deka makedonski maturanti tepaha policajci vo samata Makedonija.
Dvulichni ste!

И сега шо дека сме дволични , треба и овај дел шо остана од Македонија да и го пишиме на Бугарија , и нема појче да бидиме дволични ?:facepalm:

А што е форава со соседиве што се надвикуваат?

Средно музичко завршиле?o_O

А што е форава со соседиве што се надвикуваат?

Средно музичко завршиле?o_O
Тези младежи абитурале од Срјадно Певхоно затова имаха длбоко грле и сјални тупанки тези искаваат слјадни Азиз да искараат да бдат.

па прашај ги-кажи им -сум од Македонија ( ако се сетат дека е Македонија )-и сигур одма ке легнат со расфрлани ноги :LOL:

Чудно,баш точно опиша како правеа бугарките коа идев на одмор на тоа морето што го викате.
Прашај ја само сестра ти зашто рикав ка краве што би рекле Тетовчани :ROFLMAO:

cuskopek.png

. . . сврти го погледот кон оваа раса која уште носи сатен во 2013 и се ти станува јасно. Не со мотори да одат, не со мерцедеси абе со авиони нека одат бугар си е бугар опериран од вкус.

Па речи им на парижките или светски модни куки и моделиери (примерно на Givenchy или Elie Saab) да не шиjат сатен во 2013 зоштото ти си решила дека не се носи. :pos:
Ако македонче збори дека бугарите биле оперирани од вкус то тоа е комплимент.
Пример - македонски вкус:
novo-mnr-652-1.jpg

Раке-пуке, раке-шлаке. . .

Па речи им на парижките или светски модни куки и моделиери (примерно на Givenchy или Elie Saab) да не шиjат сатен во 2013 зоштото ти си решила дека не се носи. :pos:
Ако македонче збори дека бугарите биле оперирани од вкус то тоа е комплимент.
Пример - македонски вкус:
novo-mnr-652-1.jpg

Раке-пуке, раке-шлаке. . .

Јас стварно не знам што толку се замарате со нас, па дури и на форуми. Ете, ние си кажавме како гледаме на вас, а вие продолжете да се облекувате во Givenchy и Elie Saab, нас не ни е гајле што облекувате. Свашта.

Јас стварно не знам што толку се замарате со нас, па дури и на форуми. Ете, ние си кажавме како гледаме на вас, а вие продолжете да се облекувате во Givenchy и Elie Saab, нас не ни е гајле што облекувате. Свашта.
Абе болни се по нас, болни. Денес ако не проверат шо се дешава у Македонија, бугарското црево не им функцинира. Па до толку лепак народ немам видено, ем го клоцаш, го плукаш, го бркаш ко голо куче, ем тука седи и не се мрда. Јас незнам какво достоинство имаат овие очигледно бугарско. Мене вака да ме бркаат од некаде, абе никад нема да се вратам. Незнам што сорта е ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom