Бугарска работа :D

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ги обожавам Блгарчетата...

Колку и да сме како нација отепани, затупени, заостанати, ретардирани, глупи, прости, кич, необразовани и шо уште не... Блгарчетата на некој си неверојатен начин успеват секогаш да се повеќе од нас во се :D Така да од тој аспект тие ни се топ комшии :sneaky:

Едино ги неќам нашите кои со сила се прат глупи и земат пример од нив.

Те терале насила пошо сте бугари,нормален народ не праи така. Ја сум матурант па не се вртев на плоштад,едноставно кој му е кејф тоа си имаше часови и има заебавање никој не те тера.Незнам што ти објаснувам не е до тебе толку разбирате како треба да се прослави матура,ко со сељак да се објаснувам дали е боље Цеца или Бетовен.
Смешно им било децата што танцувале а не им се смешни нивниве со моториве и селската униформа...

ме терале не бидејќи сум Бугарин а бидејќи тоа е комунистичка пракса, правеа и го прават во сите комунистички земји (види линк од Северна Кореја погоре) Јас сум на два пати повеќе години и сум видел повеќе од светот и животот, живеел сум во различни политички системи и нема што да ми обеснјаваш и учиш.
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 04:39 ---
алкохол, цигари, дрога, минич до пич, и скапи коли е подобар имиџ на една млада личност од културна манифестација?
ТЕ МОЛАМ КАЖИ МИ КОЛКУ СТЕ НАПРЕДНИ1!!!!!

за каков имиџ ми зборуваш тоа е забава за завршување на училиште, со слики од тоа нема да оди да бара работа, ниту ќе аплицира во универзитет

ме терале не бидејќи сум Бугарин а бидејќи тоа е комунистичка пракса, правеа и го прават во сите комунистички земји (види линк од Северна Кореја погоре) Јас сум на два пати повеќе години и сум видел повеќе од светот и животот, живеел сум во различни политички системи и нема што да ми обеснјаваш и учиш.
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 04:39 ---

за каков имиџ ми зборуваш тоа е забава за завршување на училиште, со слики од тоа нема да оди да бара работа, ниту ќе аплицира во универзитет

Баш дека си на два пати повеќе години ми е чудно што на човек на твоја возраст може ова забавно да му биде. И каква врска има политичкиот систем со нивото на културата? Веќе ти кажаа никој никого не тера со сила да игра и да се врти. Уствари кога ќе размислам и има врска, само на човек на кој со години му биле забранувани и наложувани формите на урбаното живеење и забава може толку долго да се задоволува со ниски страсти и дегенерички вредности, друго објаснување немам. Не дека и во Македонија нема плех оркестри и чочеци по матури ниту имам нешто против да има, но парадирање на вакви човечки травестии во светлуцави сатенски кошуљи и допичњаци и додатен декоративен материјал со џипови и бемвиња украсени со балони уз музика од типот башта ми е кондуктор, звуци од шлајфки со мотори и испуштање на неартикулисани крикови не е ништо повеќе од една свадба во Шутка.

На забавата на матурантие од Националната трговско-банкарска гимназија во Софија дошло до тепачка поради девојка. Погледнете го видеото :

Ова кај нас као го нема. :tapp:

Баш дека си на два пати повеќе години ми е чудно што на човек на твоја возраст може ова забавно да му биде. И каква врска има политичкиот систем со нивото на културата? Веќе ти кажаа никој никого не тера со сила да игра и да се врти. Уствари кога ќе размислам и има врска, само на човек на кој со години му биле забранувани и наложувани формите на урбаното живеење и забава може толку долго да се задоволува со ниски страсти и дегенерички вредности, друго објаснување немам. Не дека и во Македонија нема плех оркестри и чочеци по матури ниту имам нешто против да има, но парадирање на вакви човечки травестии во светлуцави сатенски кошуљи и допичњаци и додатен декоративен материјал со џипови и бемвиња украсени со балони уз музика од типот башта ми е кондуктор, звуци од шлајфки со мотори и испуштање на неартикулисани крикови не е ништо повеќе од една свадба во Шутка.

идеја си немаш каква врска има политички систем, образовен систем и медиумите со нивото на културата и изградба на менталитетот на човек во една д'ржава.За тоа во бугарија луѓето сакаат едни работи во Македонија втор а во србија трети.штом така ви е подобро така си живејте во бугарија општеството е повеќе отворена и со повеќе слободно размислување за тоа и животот во бугарија е различен!

идеја си немаш каква врска има политички систем, образовен систем и медиумите со нивото на културата и изградба на менталитетот на човек во една д'ржава.За тоа во бугарија луѓето сакаат едни работи во Македонија втор а во србија трети.Штом така ви е подобро така си живејте во бугарија општеството е повеќе отворена и со повеќе слободно размислување за тоа и животот во бугарија е различен!

Вие каков политички и образовен систем имате за да ја разберам врската?

идеја си немаш каква врска има политички систем, образовен систем и медиумите со нивото на културата и изградба на менталитетот на човек во една д'ржава.За тоа во бугарија луѓето сакаат едни работи во Македонија втор а во србија трети.Штом така ви е подобро така си живејте во бугарија општеството е повеќе отворена и со повеќе слободно размислување за тоа и животот во бугарија е различен!

Ма, да видиш ти какви тепачки и кај нас паѓаат. Сеа, не е тоа за пофалба, ама речиси и не поминува прослава од типот Нова Година, матура и сл. без тепачки. :) Во Македонија не се сите луѓе како овде на форумов, као сви културни образовани, а реалноста е сосема поинаква, за жал.

на видеото јас не видов никаква тепачка- едноставно еден од матурантите се опијанил и сакал да си оди дома, а останатите не го пуштаат:icon_lol:
баш така ми изгледа - кога го гледам видеото

Interesnoto e deka site makedonski mediumi brzat da informirat za tepachka na maturanska vo Bugarija.
No samo edin vesnik i edin sait pisaha za toa deka makedonski maturanti tepaha policajci vo samata Makedonija.
Dvulichni ste!

Interesnoto e deka site makedonski mediumi brzat da informirat za tepachka na maturanska vo Bugarija.
No samo edin vesnik i edin sait pisaha za toa deka makedonski maturanti tepaha policajci vo samata Makedonija.
Dvulichni ste!

Што те вреѓа па тебе , кога сте краста нација сте краста нема бегање од то :D

Mene toa ne me vrega, no treba da vrega vas zatoa deka ne gledate kak vi manipulirat.
No sled kato ne vi smeta toa deka vi promivat mozocite - OK.

Mene toa ne me vrega, no treba da vrega vas zatoa deka ne gledate kak vi manipulirat.
No sled kato ne vi smeta toa deka vi promivat mozocite - OK.

Нема врска тоа со медиумите. Во Мк, ние, ионака гледаме на вас бугарите како на нижа класа луѓе, нецивилизирани, сељаци, прости, глупи,без разлика на тоа што информираат медиумите. Но, тоа на видеото од матурата, многу често се случува и кај нас, и ова би дошло као зајакот му се смее на магарето зашто има големи уши.

Back
На врв Bottom