Бугарска работа :D

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
тука сум согласен-не можеме да бидеме еден народ или ако бевме би се срамил од овој дел-Насекаде во светот има и убаво и лошо-има и убаво и грдо

и тоа се матуранти от Бугариjа но не се прават на мајмуни
abiturienti_7684.jpg

abiturienti_9323.jpg

IMG_5160.jpg

IMG_4842.jpg
А овие се ебат ли пријателе,што мислиш ти.

Дел, од матурантите, секако. Ти што сакаш да ги прикажеш сите такви, е твоj проблем. Копук, не те гледам да постираш такви слики. Зошто?
Abiturienti.jpg

Еј копук да си ми пред очи ќе ти ја набутам тастатурата во уста. Смрдеж скапан.

Дел, од матурантите, секако. Ти што сакаш да ги прикажеш сите такви, е твоj проблем. Копук, не те гледам да постираш такви слики. Зошто?
Abiturienti.jpg
зашто нема .....:icon_lol:
може такви слики да постира -

матурантите от Jосип Броз...
http://republika.mk/?p=70976
:pos:

Не гледам ништо лошо во видеото. Ако сметаш дека осумнаесет годишни деца треба да изгледаат ко мафијаши со бричени глави, курви ко за на Пајнер и остали дворски шутови ко за на панаѓур тогаш да, многу заостануваме на тоа поле. Едноставно смешно ми е што му се потсмевате на видеово а ги браните вашите средношколци кои личат на се само не на луѓе.

Не им се смеам на децата а ги жалам, кога растев во комунистичка бугарија ни тераа насила слични работи да правим.В бугарија на овој ден се гледа како на карневал, не можам да си помислам како карате децата како војници да се вртат на плоштадот. на овој ден во бугарија на матурантите им е дозволено сето.

А овие се ебат ли пријателе,што мислиш ти.
па прашај ги-кажи им -сум од Македонија ( ако се сетат дека е Македонија )-и сигур одма ке легнат со расфрлани ноги :LOL:

Не им се смеам на децата а ги жалам, кога растев во комунистичка бугарија ни тераа насила слични работи да правим.В бугарија на овој ден се гледа како на карневал, не можам да си помислам како карате децата како војници да се вртат на плоштадот. на овој ден во бугарија на матурантите им е дозволено сето.

алкохол, цигари, дрога, минич до пич, и скапи коли е подобар имиџ на една млада личност од културна манифестација?
ТЕ МОЛАМ КАЖИ МИ КОЛКУ СТЕ НАПРЕДНИ1!!!!!

па прашај ги-кажи им -сум од Македонија ( ако се сетат дека е Македонија )-и сигур одма ке легнат со расфрлани ноги :LOL:
Зарем нив некој ги прашува? Им лепиш пет лева на чело и шири нозе ко апарати за покер се.

Зарем нив некој ги прашува? Им лепиш пет лева на чело и шири нозе ко апарати за покер се.
Вечерва си џиш запалена
бараш некој да те гаси.
Кој знае тактика и добра практика
од пожар тебе да те спаси.
:vozbud:

Те терале насила пошо сте бугари,нормален народ не праи така. Ја сум матурант па не се вртев на плоштад,едноставно кој му е кејф тоа си имаше часови и има заебавање никој не те тера.Незнам што ти објаснувам не е до тебе толку разбирате како треба да се прослави матура,ко со сељак да се објаснувам дали е боље Цеца или Бетовен.
Смешно им било децата што танцувале а не им се смешни нивниве со моториве и селската униформа...

Back
На врв Bottom