Бугарска непочит ни за покојните

abe site gledaat nekakva propaganda i usluga da si napraat od ova, aj ovaa na bugarive ne ja komentiram, ama srbive uste ne zavrsena istraga na vesti javuvaat deka albanski ekstremisti go pogodile i so sakaat sega pak da se srckame so siptarive, pa i nekoja usluga za kosovo da im napraime, aj site neka krsat glava.Nevelam deka mozda ne se vo pravo ama neka pocekaat da vidime so ke praat nasive , na kraj kraeva treba da vidime i nie kakov interes imame od sevo.....ebago

Бар мене можеш за кур да ми се фатиш во односо на ова со српскиот весник јасно напишав на темата посветена за хеликоптерот што е српката намера со тој текст...
''Политика'' не ги направи постхумно Срби тие луѓе што не се живи повеќе како вие гнаси што ги напраивте Бугари свињо една расипана.
Да има правда на светов таа мајка што те родила тебе и таквите како тебе треба затвор да лежи копиле едно да ти ебам и семка и корен твој цигански зашто се повикува на Србите ги разбирам твоите политички ставови ама темава е надвор од политика ова е тема за болеста на еден народ и нивните болни размислувања,беднику еден
Ti miazash poveke na "Naluten Pejo" i si mnogo deleku od "Itar Pejo" ! :helou:

kade e nivnoto pochituvanje ? Ama vi e strav da se zamarate so niv
!

Стравб од Србите:vozbud:..јас не знам некој Македонец да се уплашил од жив човек..имаме страв само од Господ и од никој друг

дека се имбицили се..но не видов да изразат сочуство на СЕМЕЈСТВАТА со зборовите македонија е Српска!!!!!!!!!!!!!

а и не гледам како кога ке се најдете во тесно, одма се перете со Српски фекалии..како тоа ве прави почисти не разбирам...

ова е стоти очајнички обид болеста на бугарите да се сврти на муабет за болеста на србите..ве молиме држете се на темата..за секоја болест си има посебмо одделение во клиниката

abe site gledaat nekakva propaganda i usluga da si napraat od ova, aj ovaa na bugarive ne ja komentiram, ama srbive uste ne zavrsena istraga na vesti javuvaat deka albanski ekstremisti go pogodile i so sakaat sega pak da se srckame so siptarive, pa i nekoja usluga za kosovo da im napraime, aj site neka krsat glava.Nevelam deka mozda ne se vo pravo ama neka pocekaat da vidime so ke praat nasive , na kraj kraeva treba da vidime i nie kakov interes imame od sevo.....ebago
Tova veke e pameten zbor ! :wink:

Грешиш, немаме страв ни од Господ, туку да не ни падне небото на глава, оти не мрзи да определиме кој ќе го држи на плеќи....

..јас не знам некој Македонец да се уплашил од жив човек..имаме страв само од Господ и од никој
Neli gledam jaz - za zhal gordiot Makedonec stanuva po-nizok duri od trevata koga se javi Srbinot ! :nesvest:

ОП, бан! Видиш, едно од правилата е да не се јаде гомна против македонците.

А кој колкав станува, не навлегувам, мене на чувашките женки побајаги голем ми станува, како и да сестра ти.

Знам само дека темата е за чувашките коњољубни и сестроебни пцишта мршојадни и нивната ординарна некултура.

Цитати, извадени от нјаколко интервјута + коментар = пропаганда. Ако нјакој си нјама работа - да се занимава с глупости.

Ох мори мајко..вие ли за пропаганда ке зборите!!!

значи според тебе јас не смеам да постирам цитати(значи оргинални искази) и не смеам ни да ги коментирам, во сопствена земја и тоа пази на форум..

а вие можете името на починатите да го валкате со изјави на политички партии печатени медиуми и официјални веб страни...

ијааааа..силен бе ти...што не дојдете да ни кажете у фаца..ип..заборавив...уцвикавте

Не уцвикаа, храбро одлучија стратешки да напредуваат наназад.

Пички

Ti miazash poveke na "Naluten Pejo" i si mnogo deleku od "Itar Pejo" ! :helou:

За тебе сум скапаницо господ од небо симнат колку и да сум некултурен јас сум човек ти колку и да глумиш култура ке останеш Бугар со болен ум

Радвам се че не всички македонци да като Гарфил, Македонцки и итрија Пеју.

osven toa sekogas se na pogresnata strana vo koja bilo vojna
Вие на коjа страна бехте?
Може да сме били на другата страна,па немаме знаме во плен,па и имаме победи за кои много народи и држави са гледали со широко отворени очи.:smir:

оже да сме били на другата страна,па немаме знаме во плен,па и имаме победи за кои много народи и држави са гледали со широко отворени очи.

аман со тоа знаме, знаеп зошто е така, зошто секогаш бегате од битка, како да ве зароби човек кога вие однапред се предавате

atila abe ti prvo da naucis da pisuvas imas nekoi bukvi koi ti se visok a i nekoj zborovi nekako mnogu selski gi kazuvas ke pomisli covek deka si TATAR

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom