Бугарска непочит ни за покојните

mamicat tatarska bedna .... ne biraat sredstva nemaat li bre sovest ovie mongolive. leleeeeeeeeee kako trgna i michel jordan bugarin

Atilla за Самуил - БУГАР

за Гоце - БУГАР .. и да не редам понатака...

:helou: Оооо, Брате!!!
Повјарвај, нјама ништо лошо да си б'лгарин.
А не мислиш ли че може да е обида за тјах когато ги наричаш македонци? Не се с'рди, просто логиката е истата.
И да, за Цар Самуил тв'рдја че е бил един от великите б'лгарски царе. Просто такива са фактите.
За Гоце - никога не с'м тв'рдјал че е б'лгарин, заблудил си се. И знаеш ли зашто - признавам си че не знам много за него. Видиш ли - когато не знам нешто, не коментирам, нека говорјат хора които са чели и разполагат с фактите.
Виж, историјата на средните векове винаги ми е била интересна и с удоволствие бих коментирал нјакоја тема с теб или с нјакој друг.
:smir:
Отплеснах се от темата, но наистина мислја че е неискренна и не заслужава внимание.

Што не го зборевте јавно тоа за Тоше или Кљусев или тие 11 војници кога беа живи?? Затоа што не е вистина. Продолжи и давај примери.
Za Klusev zbori Lepavcov, ako si zabelezhal ! :toe:

Eve go i Toshe vo Bugarija:

Site go puchituvaat Toshe ! :smir: Kakov e problemot ne razbrav ? :toe:

Site go puchituvaat Toshe ! :smir: Kakov e problemot ne razbrav ? :toe:
И мене не ми е јасно...
Ама морам да кажам дека Атила е во право.
Тој никаде не навреди покојници и сите го нападнавте со најгрди зборови.
Гарфилд се кажува администратор ама апсолутно не заслужува да биде тоа. Читам на темата за бактеријата како се обраќа на другите со вол итн. Други за тоа би биле банирани.
На шо личе ваквото однесување? На крај, па и убаво ви вика дека вие сте тие што вреѓате мртви луѓе (Мара Бунева-курва).
Ретко кој бугарин на овој форум ги вреѓа македонците, ама ние постојано, ама баш постојано ги нарекуваме татари, чуваши итн.

Со самото то шо ‘бугарите‘ ‘‘докажуваат‘‘ се вреѓаме, и треба да се вреѓаш, ама пустото, тешко да размислиш...ебаго :\

А откај знаеш може и они се вреѓат од истото шо ние го докажуваме?

Pa jaz mislev deka tova e nekakva pofalba ! :vozbud: :pos2:
не бе мајсторе , тоа ви е огледало , разбираш , од тие вистинските , а не тие бугарските , застани татар а во огледалото македонец .Гледаш неколку комада сте протнале и во Македонија па сега некои сироти македонци се гледаат татари:pos2:

не бе мајсторе , тоа ви е огледало , разбираш , од тие вистинските , а не тие бугарските , застани татар а во огледалото македонец .Гледаш неколку комада сте протнале и во Македонија па сега некои сироти македонци се гледаат татари:pos2:
Abe tvojto ogledalo e epten krivo ! :helou:
http://www.vbox7.com/play:149c257e

Abe bugarska rabota vo Bugarija ima samo tatari Makedonija na Makedoncite nikogas na tatarite:nenene:

Вие засрамете што глумите демек навредени сте па користите трагедии Бугарите да ги напаѓате. Судбината ќе ве казни вас циниците и хипокритите. Што има тука дискутабилно? Било какво е неговото име, потеклото на човекот е влашко и се пак тоа мора да се знае за воља на вистината. Песните се песни, сосем друга работа!

ама не се прави и ти мајмун многу многу...целта на муабетот е друга... погледни ги сите други сајтови посветени на тоше..секаде се збори за неговите дела..само на бугарскиот се потенцира потеклото се лаже за менување на презимето и македонскиот јазик на кој пеел тоше се става во наводници...

за кљусев и за војниците е подиректно и погрозоморно...

се лаже за менување на презимето
- Јас се викам Тодор Проески. Точно е дека мојот дедо се презивал Проја, но под влијание на средината го променили презимето за да биде во духот на македонскиот јазик. Но, да ви откријам, планирам да го вратам старото презиме ако се решам да правам светска кариера. Мислам дека на странците далеку им е полесно да го изговорат и запаметат Проја отколку Проески.
http://star.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=20645

No comment.

Като затихне дискусиата на форума се појавјава некоја провокативна тема за Бугариа пусната от Трна в око, Македонцки или некои друг и брзо достига 50 страници.
Не се лутите все е бизнес!

Јас се викам Тодор Проески. Точно е дека мојот дедо се презивал Проја, но под влијание на средината го променили презимето за да биде во духот на македонскиот јазик. Но, да ви откријам, планирам да го вратам старото презиме ако се решам да правам светска кариера. Мислам дека на странците далеку им е полесно да го изговорат и запаметат Проја отколку Проески.
вие сте како да кажам..подоле од најдолното на оваа планета..феномен..болест...сама по себе...

ШТО Е ВАЖНО БЕ ЧОВЕКУ???? што сакате да потенцирате дека не беше македонец, дека не ја сакаше оваа земја...вие сте болни бре...како ден е јасно дека потекнува од стара влашка фамилија...но како сонце е светло дека беше голем Македонец голем патриот...и уште поголем човек...

ама ке го сменеше...ама ете не го смени..во интервју за влашкиот канал на мтв изјави дека размислувал но на крајот решил дека не го менува презимето...и да го скратеше презимето за странскиот пазар голема работа пак ке беше наш Тошка, македонскиот пејач..ни прв ни последен...засрами се што воопшто ми реплицираш на темава мршојаду.

За Кљусев
..кај беше тој лепавцев и цела Бугарија додека Кљусев беше жив да кажат како добро ги разбирал вистинските исторически факти..срамота..на денот на кој го закопавме одма да му се туткаат зборови кој не ги изговорил..ама не е ни прв ни последен..истото беше со Сандански Гоце и еден куп други...

и за крај таа ороспијата од политичар што ја имате да му пренесете дека сочуството на загинатите војници со поздравот Македонија е Блгарска е пренесен до секоја едниница во Арм...со нетрпение ве очекуваат наредна година..не 4 ..40 автобуси и овојпат опцијата котек не се ни разгледува....

ебате пореметените психопати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom