Бугарска непочит ни за покојните

Да ти кажам нешто што е повторено на 1 000 000 твои другари некрофили овде..Латас не е никаков битен фактор како што ти мислиш може е корумпиран може е србоман ама не дава лажни извори и не измислува во врска со вас ништо..вие сте одвратни сињи и без Латас.

Ako e verno tova shto pishuva "Vecher", bi trebvalo da ja izpolnime porakata na Toshe i da go narekuvame kako samiot e sakal .....

АБЕ ЕЈ КОЛКУ СТЕ БОЛНИ..жими една мајка ти се колнам, сега пред очи да ми беше олово ке јадеше...

Да ти кажам нешто што е повторено на 1 000 000 твои другари некрофили овде..Латас не е никаков битен фактор како што ти мислиш може е корумпиран може е србоман ама не дава лажни извори и не измислува во врска со вас ништо..вие сте одвратни сињи и без Латас.
Shtom taka kashuvash, znachi "Vecher" e vo pravo odnosno Toshe i familnoto mu ime ?
Kakvo opshto imaat Bugarite tuka ? :toe:

закути бе ке го јаде некој ваш во Скопје ради тебе..закути не ме нервирај

поентата ретардињо што во глава не ти влегува е што бугарската википедиа и цела бугарија не ја заболе ни за Тоше ни за неговите дела или музика, тоше како многу други ви е трн во око,зошто, си знаете зошто, зошто како никој одамна не ја промовираше македонската земја народ и култура.

е сега бидејки немате како, вртите на презимето..правите се да го прикажете како немакедонец, што е најмалку важно за сите освен за вас изроди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

јас пак ке ти кажам и за вечер и за блиц и за сите..весници ко весници јас го гледавинтервјуто на влашкиот канал, по стоти пат, не го смени презимето и немапе намера да го смени,ако го сменеше ке беше од чисти комерцијални причини, ама и тоа не го знеме зопто не се случи...

и уште ке покренуваш ТИ иницијатива да му го промениме презимето, умболен татру???? иди и застани во сред крушево и предложи, ке те обесат на највисокото дрво

Aman od gluposti be !

Sigurno BG ja organizira nesrekjata so Toshe ?
Kakvo li bi stanalo, ako patnot incident beshe se sluchil bo BG, a ne vo Hrvatska ?
Sigurno helikopterot vi go urnaa Bugarite ?
Kakvo li bi stanalo ako doagashe ne od Bosna, a od BG ?
I Klusev - dostojniot Shtipjanin - sigurno i nego go otrovoa Bugarite ?
Tova beshe edinstveniot chovek koj ceneshe poddrazhkata na BG za nezavisna MK ...

Tuka e puno so Shumadinci koi igrajat Makedonski patrioti ! Zasramete se be !!! :nesum:

Остајте ги нека зборат луѓееееееееееееее.Не подлегнувајте на провокации, исамите знаат дека зборат глупости. Тури ги на игноре и готово.не се умарам со патетични идиоти.

Shtom taka kashuvash, znachi "Vecher" e vo pravo odnosno Toshe i familnoto mu ime ?
Kakvo opshto imaat Bugarite tuka ? :toe:

ауууффф да си ми некаде во близина има да ти се изнаебам на све што имаш копиле едно болно..
Помири се пичка ти матер твоја Тоше живееше за Македонија во секој поглед и насекаде беше спомната Македонија на секојнегов настап и концерт никогаш гнасо една ни во лудило не се одрече од Македонија колку и да сакаш ти и твојата болна нација посмртно да му го наметнете тоа.
Би те прашал како немаш срам да кажуваш вакви работи ама ти си Бугар смрден и тоа ке е џабе..остани си таков до умирачка живеј со твојта ситна душа и меѓу твојот народ без дух

vakvi bedni provokacii znacat samo ocaj. sto i da napravat nisto ne im uspeva. sve im e popusto i bnd i karakacanov mozat samo poloso da si napravat .... nekoj da nasedne na ovie provokacii i da napravi
nekoja glupost. sepak iako e mizereni i bezvreden tatarski zivot mora da se odgovara za nego.
zatoa da ne pagame na isto nivo so niv. sepak istorijata i tradicijata sto ja imame ne ni dozvoluva da se pagame nisko kako nomadive.

Па читајте си постовете на трезва глава, по после говорете за нашија народ.
Латас не бил фактор. Сјакаш не с'м чел самите вас по форумите като го обс'ждате. Ако не беше фактор нјамаше да знаете кој е тој. И ми давате некак'в линк на б'лгарски сајт, дето ни го знам, ни сакам да го знам. Вие јавно познавате повече б'лгарски шовинисти от мен.
Да ти дам ли аз линк к'м сајта в којто беше нарисувано момче което пикае в'рху образа на Васил Левски. Спомнјам си че на вас ви беше многа забавно тогава. А знаеш ли какво е Васил Левски за всеки един б'лгарин?
Само че аз не казвам македонците са мр'сници и нај-долен народ. Казвам си - ех, и сред тјах има заблудени лјуде които не знајат какво правјат. И не хв'рлјам вината за това или онова в'рху цјал народ.
Така е и с повечето б'лгари. И това беше оценено к'дето трјабва и когато трјабва. Заштото Европа не сака лјуде изп'лнени с омраза.

Па читајте си постовете на трезва глава, по после говорете за нашија народ.
Ќути. Ќе се пастираат и навредите на тој форум некој ден.
Латас не бил фактор. Сјакаш не с'м чел самите вас по форумите като го обс'ждате. Ако не беше фактор нјамаше да знаете кој е тој.
Ќути. Латас го има по весници и на ТВ и затоа го знаеме. А Слави Трифонов што сере цело време против Македонија јасвно на ТВ?? Не е фактор Слави ви БГ а ?? Па кога си го покани Каракачанов во емисија и си сереа заедно тоа беше супер.
И ми давате некак'в линк на б'лгарски сајт, дето ни го знам, ни сакам да го знам. Вие јавно познавате повече б'лгарски шовинисти от мен.
Знаеш, знаеш. Па истите луѓе се вртите од 2-3 форуми. Има и некои никови ви се исти. Запрашај се.
Да ти дам ли аз линк к'м сајта в којто беше нарисувано момче което пикае в'рху образа на Васил Левски. Спомнјам си че на вас ви беше многа забавно тогава. А знаеш ли какво е Васил Левски за всеки един б'лгарин?
Само давај ти.
Само че аз не казвам македонците са мр'сници и нај-долен народ. Казвам си - ех, и сред тјах има заблудени лјуде които не знајат какво правјат.
Не се мрсници туку се неискапани Блгари а Атила?? Оди на форумот и ќе видиш што викаат. Ако не си член веќе.
И не хв'рлјам вината за това или онова в'рху цјал народ.
Така е и с повечето б'лгари. И това беше оценено к'дето трјабва и когато трјабва. Заштото Европа не сака лјуде изп'лнени с омраза.
И јас не ја фрлам на цел народ, туку на вашата болна пропаганда. :smir:

Eve Srvite shto pishuvat za nesrekjata so helikopterot http://www.politika.co.yu/rubrike/Svet/tajna-pada-helikopeera.sr.html
Остаје да се види, хоће ли влада у Скопљу, без обзира на могући политички контекст трагедије, изаћи са отвореним и јасним саопштењем узрока пада Ми-17. Или ће преовладати политика и све бити објашњено "техничким факторима и људском грешком"?
E kade e nivnoto pochituvanje ? Ama vi e strav da se zamarate so niv !

Kako sekogash, pa se fatiste za Bugarija oti si nemate druga rabota !

I tie serat, mamu im nivna i chuvashite serat, nikoj pocit osnovna i osnovno povedenie, kultura nema.
Taka e koga se sestroebni mrshojadni konjoljkubni keleshi so korenot na plochka.

Eve Srvite shto pishuvat za nesrekjata so helikopterot http://www.politika.co.yu/rubrike/Svet/tajna-pada-helikopeera.sr.html

E kade e nivnoto pochituvanje ? Ama vi e strav da se zamarate so niv !

Kako sekogash, pa se fatiste za Bugarija oti si nemate druga rabota !

Бар мене можеш за кур да ми се фатиш во односо на ова со српскиот весник јасно напишав на темата посветена за хеликоптерот што е српката намера со тој текст...
''Политика'' не ги направи постхумно Срби тие луѓе што не се живи повеќе како вие гнаси што ги напраивте Бугари свињо една расипана.
Да има правда на светов таа мајка што те родила тебе и таквите како тебе треба затвор да лежи копиле едно да ти ебам и семка и корен твој цигански зашто се повикува на Србите ги разбирам твоите политички ставови ама темава е надвор од политика ова е тема за болеста на еден народ и нивните болни размислувања,беднику еден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom