Бугарска непочит ни за покојните

А јас имам еден предлог до администраторите.Да почнат да го чистат теренов од психопативе бугарски.Редно време е веќе да се повлече црвената линија, секоја работа, глупост и.т.н. си има и своја граница.Ама ова што го прочитав сега ги надмина сите граници, јас вака да зборувам за некој премиер (од Бугарија) кој неодамна починал, дека е македонец и да зборувам глупости за него (кои немаат врска со животот) и утре да седнам на иста маса со бугар да правиме муабет како пријатели, не би имал храброст да го погледнам во очи, би се засрамил.

50 000 хора не са целa Бугариja!Има хора,които се опребелат като бугари во МК и има хора които се определат като македонци во БГ,това е ФАКТ.Нека бидат такви,каквито сакат да бидат.

Велиш за умрени не смееме да зборуваме? Eве можност да лобираш каj модераторите форумот за историjа на Каjгана да го снема. Едноставно дискусиите за покојни луѓе ептен се невкусни!

Велиш за умрени не смееме да зборуваме? Eве можност да лобираш каj модераторите форумот за историjа на Каjгана да го снема. Едноставно дискусиите за покојни луѓе ептен се невкусни!
Не вреди да се зборува со вас џабе е ......:)

П.С.
И намалете со тресењето глупости.....

Бугарија никогаш не успеа и нема да успее да направи мрежа слична на онаа која србија ја има.
Така да не се замарај, бугарите имаат ептен мало, никакво влијание во Македонија.
Грижи се за оние од север, што ти сервираат следно.

типично, нит некој ги спомна нит темата е за тие од север југ или запад, но ете не се плашете од бугарите,спуштете го гардот...

за разлика од номадските племиња тие на север се презафатени со нивни проблеми, на југ се во дефанзива а на запад се во џебот на чичо буш...никој од нив не те плука вака бесрамно, никој вака ниско, никој на светов не пага толку доле

да се држиме до темата

Бугари стварно сте најдолен народ на плантава колку сте одвратни тоа е ненормално нешто почит ни за жив ни за мртов немате оперирани сте од срам и перде..како живеете со себе така гнасни и болни стварно не знам

Абе не сакам да го кажа, ама ако е така дека го тв'рдиш, ште излезе че сме един и ист народ. Заштото аз видох македонци, ито в този форум, които не почитуват м'ртвите. Казах за Гарфилд, да казувам ли и за другите?
Темата е измислена, за да носи раздор между б'лгари и македонци. Предлагам канта.

b
DA ORGINAL NIVNI IZVORI..BG VIKIPEDIA,,,BUGARSKI FORUM I SOOPSTENIETO NA BND

IMAAT AMIN OD OVAA VLADA..STO OCEKUVAS

bre bre sto vie na vas, ovaa vladA ,koga se soprele bugarskite sovinisti.tie ne biraat nisto za svoj interes,drugo koga nekogo ignoriras,ke se vidat kako tenikii koi tropaaat na prazno vie im davate motiv licite na zgasnat ogan tie lesno go palat,zosto?zatoa sto vo pepelta ima zar toa ne li vi kazuva nesto.a na bugarite bi im rekla da ne siluvaat ,koj saka ke im dade , taka bi pokazale civilizirAnost,ima i takvi sto ke vidadat svoevolno.a sto se odnesuva i mene ne mi e prijatno koga citam nevospitanie i bezobraziluk, a znam zosto e taka moi makedonci nemate kapacitet da im odgovorite a znaete li zosto? malku citete.argumenti ,fakti ,dokumenti so aftori naveduvajte,vrakajte so isti arsin.vaka mi lici na prazen patriotizam.ana bugarite patriotizmot mi lici na ambicionizam ama jalov..na bugarite edno ke im kazam imam nekade procitano ..na tloto na makedonija celokupna se znae odkade dokade,koj kako ke se rodi od kade i da dosol , stanuva MAKEDONEC,zemjata go pravi takov.NIVNITE pirinci nikogas ne bile i nema da bidat bugari.

Бугари стварно сте најдолен народ на плантава колку сте одвратни тоа е ненормално нешто почит ни за жив ни за мртов немате оперирани сте од срам и перде..како живеете со себе така гнасни и болни стварно не знам
osven toa sekogas se na pogresnata strana vo koja bilo vojna

Абе не сакам да го кажа, ама ако е така дека го тв'рдиш, ште излезе че сме един и ист народ.
ист народ ?...народ и изрод можеби

Темата е измислена, за да носи раздор между б'лгари и македонци. Предлагам канта.
А сега канта а...не бе зошто..темава е огледало на се Бугарско..зошто да не ти е грд одразот па сега канта бараш...гледај се гледај се убаво Бугаријо како врз Македонски лешеви бесрамно газиш...така пред век, така сега

темата е легитимна и далеку од измислена..извлечена од чисти бугарски извори, ништо не е изменето или корегирано, ако успеам ова ке стигне и до некој весник...

Абе не сакам да го кажа, ама ако е така дека го тв'рдиш, ште излезе че сме един и ист народ. Заштото аз видох македонци, ито в този форум, които не почитуват м'ртвите. Казах за Гарфилд, да казувам ли и за другите?

Ти ја споредуваш форумски пост на Гарфилд за Мара Бунева со текстови на вашите весници Гарфилд и да му е погрешно мислењето за Мара Бунева го читаат мал број на луѓе а вашите настраности ги чита и во нив верува цела нација..
Да даде еден господ на тој што ги пишувал текстовите за Тоше,Кљусев и војниците децата да им цркнат на коњски кур гнаси од луѓе сте и пак ке кажам не знам како живеете со себе,дали вреди да испаѓате толку одвратни само за да надувате его

- Јас се викам Тодор Проески. Точно е дека мојот дедо се презивал Проја, но под влијание на средината го променили презимето за да биде во духот на македонскиот јазик. Но, да ви откријам, планирам да го вратам старото презиме ако се решам да правам светска кариера. Мислам дека на странците далеку им е полесно да го изговорат и запаметат Проја отколку Проески.
http://star.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=20645
Voljata na mrtvite mora da se pochituva !
Ako e verno tova shto pishuva "Vecher", bi trebvalo da ja izpolnime porakata na Toshe i da go narekuvame kako samiot e sakal .....
Nо ако "Vecher" lazhe, bi moralo da udarim eden ubav zaednichki kjotek na Latas ! :wink:
Ne mislite li taka ?

Те молам престани да не почнам да пастирам муабети и навреди од Бугарски форуми посветени на Македонците. Па ќе видиме колку сте културни и воспитани надвор од Кајгана. Само за информација, ова што го збориме будно се следи од Бугари и после се исмејува на Бугарски форуми. Значи, ни еден збор не им бега. Е да. И многу членови сегашни и банирани се членови и на бугарски форуми. Само би го споменал форумот на официјалната страна на ВМРО-БНД на Каракачанов.http://www.vmro.bg/ Значи тука на Кајгана ги имаме и дискутираме со момците на Каракачанов. Уживајте во љубовта меѓу Македонија и Блгарија. И тие досегашни навреди на тие лицемери не им се доста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom