Бугарска народна песна?

• Креатор на темата Креатор на темата VaZoLjIN
  • Време на започнување Време на започнување
Гнаси се ,лопови невидени.Измислен народ ,татарскоруска дркотина што нема ништо свое па мора да краде.А ние ги жалевме кога се циганчеа по пазарите и немаа леб да јадат.Море не требаше ни по една црвена на бугарките да им даваме за чистење пиштоли.Фрли и пет денари меѓу цицки и акни и една клоца во татарскиот смрдлив задник.Тоа е погано племе ,не знаеш кој е по поган ,они или гејците.

Најтежок ЧКАРТ од народ што ја гази земјава...

Ова бугариве ги слуша уште некој?:raz:
Се мора да копират.

Освен да крадат и да лажат друго незнаат,што народ ќе беа ова Бугариве не ми е јасно.

Па и ти да имаш две нуклеарни централи у државата нормално дека ќе бидеш озрачен!:tapp:

Е баш ми е мерак што прв пост ќе ми биде на оваа тема! :pipi: У принцип не сум националист, али коа е у прашање бугарштаана, неможам да се воздржам. Значи не ги можам уопште. Ај сеа и оваа песна шо си мислат дека е нивна, пред некое време коса ми се крена на Youtube на зајди зајди Тоше шо ја пее, таму коментари еден тон, секако од бугариштава и меѓудругото дека Тоше е бугар, :tapp: значи ај шо сакаат да мењаат историја, ама и у сегашност ќе не праат луди? Ај да не забегаам..

Најтежок ЧКАРТ од народ што ја гази земјава...

Аа :nenene: батка голема конкуренција имаат за да ја добијат титулата НАЈ-ЧКАРТ.
- Албанци
- Грци
- Бугари

Јебо те на кого да му доделиш златен медал а има и други ненаведени

Малку каснат со ремиксот на оваа песна....можеше да биде летен хит нумер едно :)

Се согласувам дека времето за промоција на овој ремикс е лошо одбрано. Ремиксов е објавен на August 31, 2009 значи нешто после несреќата лани, што во превод значи дека езероно се покажа ептен гостопримливо, си ги засака ептен, а тие во знак на обострана љубов ја измиксале песнава, колку да го поздарават и да се занлагодарат :toe: Умни се тие :pos:
Според мене, најдобар е препевот на Македонско девојче. Овој ремикс го држи првото место на листата на топ 10 преработки на Македонски новокомпонирани песни! Чудно, не препејуваат народни, туку ги земаат новокомпонираните и тврдат дека тоа се нивни народни песни :pos: :pos: :pos:

Гоу Татари, гоу!!! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Аа :nenene: батка голема конкуренција имаат за да ја добијат титулата НАЈ-ЧКАРТ.
- Албанци
- Грци
- Бугари

Јебо те на кого да му доделиш златен медал а има и други ненаведени

Еј немој вака ќе ти залепат етиката `србоман` знаеш колку се параноични за србите и ги `сакаат`. Знаеш како им `работи` мозочето. Им набиле Павлов Рефелекс знаеш Како е Македонија+небугарско=Србокомуноманија и веднаш им изглага пареа од уштие и очите им сијаат. Си имаат и они копчиња кој им се осетливи и тоа многу :tv:

Прво ги мразев, сега ги жалам.
Духовно растроени се.
Дискутабилно е дали во времето на Живков биле држава воопшто или голема ментална установа.

Бидете по хумани и имајте малку разбирање (иако сите се трудиме да ги разбереме).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom