Бугарска искомплексираност

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе другарче, зошто сите мислења ти се на политика и вести и историја? Ако си Добромир Софијански, што кур не пишеш на љубов и секс, архитектура, зошо не се закачиш на радио да слушаш музика, нешто поопуштено да правиш?

А видам бугарин на форум, се мора да е на политика или историја и да ме убедува во нешто, па уште увреден ќе се правиш, ја молимте?!

Много пати сум постирал во Фотографиja ако не си забелjaзал.Исто така Eкономиja и бизнес.Исто така авиjaциja.

Vo mojot grad ima eden grafit i glasi vaka MI SE SERE OD BUGARSKI DIPLOMI a toa go napishal nekoj shto sigurno znael i nauchil poveke od nekoi shto studiraat vo Bugarija i so pari ja kupuvaat diplomata i titulata!

Денешни новости од Бугарија поврзани со Македонија, но убаво прочитајте ги и коментарите.
еве колку да знаете за што станува збор :Макар че Република Македонија все оште не е сигурна как точно ште се казва, нак'де отива – к'м НАТО и ЕС или не желае това, хора оттам искат д'ржавата им да се намеси за "македонците" в Б'лгарија.

КЛИК

Ќе ме асимилираат во некоја гробница. Тогаш ќе немам моќ да им се спротиставам па може како Гејците ќе ми напишат надгробна плоча на нивен јазик.

Mozebi Bugarite na mrtvite Makedonci ke im pravat spomenici vo forma na pasosh,iskompleksiranosta e losha bolest a samozaljubenosta e shansa za dozivotna romansa...

За да разберете дека нема от шо да имаме комплекси ке ви поздравам.Днес преди 100 години БГ обjaвjaва независност от Отоманската империja.
На многае лета.

Ти од комитите ли си?
Pod kolku nicka si registriran?Jas sum od partizanite,komitite bile vo 1903 ama toa vostanie ke kazete deka ne e bilo Ilindensko tuku nekakvo drugo?Kaj vas samo istorija li se predava vo ucilistata ili imate i predmet seksologoija,veronauka,matematika,stranski jazici...

Pod kolku nicka si registriran?Jas sum od partizanite,komitite bile vo 1903 ama toa vostanie ke kazete deka ne e bilo Ilindensko tuku nekakvo drugo?Kaj vas samo istorija li se predava vo ucilistata ili imate i predmet seksologoija,veronauka,matematika,stranski jazici...

Не ме разбра. Прашах те дали си од навиjачите на Вардар. Штото тонот со коj водиш дискусиjата е като на фудбалски навиjач.

Не ме разбра. Прашах те дали си од навиjачите на Вардар. Штото тонот со коj водиш дискусиjата е като на фудбалски навиjач.

А ако е? :D Менува тоа нешто? Секој има право на збор... во овој случај и ти, па така да...

Како и да е честито за ВЕКОТ. :D Али сепак останувате ископлексирани, се додека не се соочите со вистината.

Ne sum navivac na Vardar tuku sakam da vidokazam deka ste iskompleksirani,ne moze vie da ja pisuvate istorijata bidejki nikogas ne ste pobedile vo vojna,onojkoj pobedil ja pisuva a za vas ja napisa Rusija,tie ve pobedija za vremeto na Vtorata Svetska vojna.Nie i ne sme tolku iskompleksirani,sme pobeduvale ama vo vremeto na Aleksandar,tie bile nasi pobedi a vo drugite vojni drugi gi prisvojuvale nasite pobedi bidejki vojnite pocnuvale vo Makedonija i za Makedonija...

А ако е? :D Менува тоа нешто? Секој има право на збор... во овој случај и ти, па така да...

Како и да е честито за ВЕКОТ. :D Али сепак останувате ископлексирани, се додека не се соочите со вистината.

Дали сме изкомплексирани, тоа нема да го коментирам. Мога обаче да ти рекна дека со вашата "вистина" тешко ке се соочиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom