Бугарите пак први! Бре, алал да им е!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Самиот Баумгартен признава за тоа. Што е то чудно???

How did Red Bull Stratos evolve?
Felix Baumgartner: I had considered the idea of a jump from near space a number of times, first in 2004, when Ivan Trifonov told with me about his ideas for such a mission. Trifonov is a balloonist who considered a similar project for many years;

Haters_510bd3_2327355.gif

Е бугарчета бе многу памет продадовте низ светов алал да ви е. Ако не сте вие нема да е интересно.

picture_12885.jpg
picture_5098.jpg
picture_11901.jpg
Булгариан хаус , Бугарите ја измислија први печената цигла тука паѓа во вода дека таа е измислена од циганите ...Така и до ден денес е честа сликата да видите од овие убави зданија насекаде низ таа прекрасна европска држава :D

Бугарите веќе одамна измислија се'. Бугарите дури го измислија и зборот измислува

Признателна Македонија :pos: Ганчо ти го правеше ова?
Шо ти е бугар оргинал, признателна хахахаххахахха! А сакал да излезе креативен, еве бугарска креативност на дело:pos:
Еве ти бугарче вест за од сабајле:
Добар бизнис: Очувот ја продавал, а таа по свадбата им бегала на зетовците

Малолетната Бугарка била продавана за одредена сума на пари како невеста, но непосредно по венчавката бегала дома, по што за нејзе било барано нов купец.

Во северозападна Бугарија, еден 45 годишен жител од покраината Правца, ја продавал девојката како невеста и тоа неколкупати. Тој од венчавките направил вистински бизнис.
Измамата е откриена кога на невестата и се допаднал последниот маж и одбила да се врати кај очувот, а тој го пријавил последниот случај во полиција, велејќи им на надлежните, дека девојката била киднапирана.
Полицијата ја пронашла девојката по само неколку часа и наместо да ја вратат, таа се им открила.
Измамата била откриена подоцна, поради тоа што на претходните младоженци им било срам да пријават дека сопругата им побегнала. По изненадувачката љубов, невестата е вратена дома, а полицијата се обидува да ги пронајде измамените младоженци.
digg

inShare
(Visited 1,583 times, 1,583 visits today)
9.thumbnail.jpg

Автор инфо

Автор: Љубиша Владимиров
Post Information

Posted on: 17/10/2012 20:26
Posted in: Бизарни вести
Comments: 0 Comments
← Не е лесно да си богаташ – исповед на милионер
Гледај порнич, спаси панда! – Видео →
No comments yet.
Leave a Reply

Name (Required)
Mail (will not be published) (Required)
Website

MKD-news истражува

Пронајден лек за машката неплодност

October 13th, 2012

Револуционерно: Градник кој 6 години однапред алармира за рак на дојка (Видео)

October 13th, 2012

ВНИМАНИЕ ЗА СКАЈП КОРИСНИЦИ: Сајбер криминалците ги преземаат вашите компјутери и бараат пари!

October 9th, 2012

Каде завршуваат изгубените куфери – продавница на чудата – купиш прстен за 20 евра а вреди 20.000 (Фото/Видео)

October 8th, 2012

Криминалoт во фармацевските компании докажан на дело! (Видео)

October 12th, 2012
Бизарни вести

Украл комбе – арно ама внатре имало 12 мртви тела

October 17th, 2012

Гледај порнич, спаси панда! - Видео

October 17th, 2012

Морбидно: Поп музика на погреб – се повеќе се пушта Адел и Френк Синатра

October 15th, 2012

Пилот промашил - слетал на погрешен аеродром!

October 15th, 2012

Видео/Фото: Да ви застане срце – за секунда ќе и отидеше главата

October 15th, 2012
Штедливите светилки зрачат смрт над нашите глави! Погледнете го видеото

Back
На врв Bottom