Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Тоа што го пастираше пријателот твој со дрпнатите очи нема никфа врска со темата , а секој спам најмалку се трие, ако не се добие бан за него. Така да имам право во случајот . Инаку ако решавах јас кој да биде баниран , верувај ми секој Бугарин кој се логира во кајгана ке добива автоматска препратка овде :
http://www.tatar.ru/index.php?DNSID=18c0945d3e2a9f9d7666d341932f661e&node_id=73
Ние со потриотичните Македонци немаме проблеми да си збориме баш по темава, ако и да имаме некои различни ставови со некои ! :smir:

Ако не беа белградските мекерета, сичко штеше да е ОК помегу нас !

Ние со потриотичните Македонци немаме проблеми да си збориме баш по темава, ако и да имаме некои различни ставови со некои ! :smir:

Ако не беа белградските мекерета, сичко штеше да е ОК помуге нас !
Хахаха.... LOL. :pos2::pos2::pos2: :kesa:
И јас одамна сум кажал дека битни разлики помеѓу дпбне и вмро на Каракачанов нема. :toe:
С`шти сте си.
Даже и идеалите са ви с`шти.
Обаче стига сте лагали ве както цигани (даже и в Шеќер махалата и в`в Факултета помалко л`гат от вас) и кажете си един п`т и едните и другите:
б`лгари сме си ве...
и пеите си заедно аз сам б`лгарче !

Хахаха.... LOL. :pos2::pos2::pos2: :kesa:
И јас одамна сум кажал дека битни разлики помеѓу дпбне и вмро на Каракачанов нема. :toe:
С`шти сте си.
Даже и идеалите са ви с`шти.
Обаче стига сте лагали ве както цигани (даже и в Шеќер махалата и в`в Факултета помалко л`гат от вас) и кажете си един п`т и едните и другите:
б`лгари сме си ве...
и пеите си заедно аз сам б`лгарче !
Еве - гузен негонен бега ! Моите зборови се потв'рдиа за 5 минути !

Колку е жален фактот дека Србите и Бугарите најмногу се интересираат за Македонија и на секој можен начин сакаат да направат што поголем раздор меѓу Македонците вештачки делејки ги на србомани и бугарофили!

Македонија ќе страда се додека ве има вас!

Колку е жален фактот дека Србите и Бугарите најмногу се интересираат за Македонија и на секој можен начин сакаат да направат што поголем раздор меѓу Македонците вештачки делејки ги на србомани и бугарофили!

Македонија ќе страда се додека ве има вас!
Поздрав од свободна Бугарија до Република Македонија и да се пукат душманите ! :smir:

Еве - гузен негонен бега ! Моите зборови се потв'рдиа за 5 минути !

Понеже сакаш по секоја цена да избегнеш темата , ќе те потсетам малце што е новото овде :

Ајде коментирај сега Македонски Болгарино. Што праим од сега насетне ? Ќе се праиме дека не сме го добиле писмото ? Не може вака , Бугарија на ОМО може се да му напраи , ама кога ЕУ збори , твоите браќа ќе се скинат да и лижат подметките. Затоа е време да се преориентираш оти во таа јасла на ВМРО и ДС од која јадеш веќе нема да има сено :vozbud:

Понеже сакаш по секоја цена да избегнеш темата , ќе те потсетам малце што е новото овде :

http://img384.imageshack.us/my.php?image=pismoli2.gif
http://g.imageshack.us/img384/pismoli2.gif/1/
Ајде коментирај сега Македонски Болгарино. Што праим од сега насетне ? Ќе се праиме дека не сме го добиле писмото ? Не може вака , Бугарија на ОМО може се да му напраи , ама кога ЕУ збори , твоите браќа ќе се скинат да и лижат подметките. Затоа е време да се преориентираш оти во таа јасла на ВМРО и ДС од која јадеш веќе нема да има сено :vozbud:
Хе хе хе - вакви писма са ми минавали со тонови през рацете, оти лично јаз ги пишам за Брисел ! Немој да продаваш бјурек на бјурекчија !

Поздрав од Европската унија ! :helou:

Поздрав од свободна Бугарија до Република Македонија и да се пукат душманите ! :smir:

Интересно е што во случајот едни од душманите на Македонија сте вие Бугарите...таквите "поздрави" со на секој Македонец позната заднина фала ама не ни се потребни!

Интересно е што во случајот едни од душманите на Македонија сте вие Бугарите...таквите "поздрави" со на секој Македонец позната заднина фала ама не ни се потребни!
По-убаво поздрави, отколко разправии без крај ! Ај наздраве ! :smir:

Хе хе хе - вакви писма са ми минавали со тонови през рацете, оти лично јаз ги пишам за Брисел ! Немој да продаваш бјурек на бјурекчија !

Поздрав од Европската унија ! :helou:

Хе хе, аиде смали малце манго. Верно е дека пишеш со тонови, ама не писма а доноси до ДС. Така вака онака пријател се праиш со Македонците а после пишеш :vozbud: Ај смали малце. Немои да мислиш дека не си ја знаем стоката каква ни е :vozbud::vozbud::vozbud:

LOL...
со ваша помош ќе станам фен на 2Pac повторно после 15 години...
се што ми се случува у последно време,се што гледам,у се што посредно или директно учествувам...или некој друг `ми скувал некоја манџа` за мене...
се е 2Pac.
http://uk.youtube.com/watch?v=y3FNwaJPF9Q
http://uk.youtube.com/watch?v=ZRN_MDVgTqA
(имаш еден поздрав на 1.10 на вториот клип...)

Хе хе, аиде смали малце манго. Верно е дека пишеш со тонови, ама не писма а доноси до ДС. Така вака онака пријател се праиш со Македонците а после пишеш :vozbud: Ај смали малце. Немои да мислиш дека не си ја знаем стоката каква ни е :vozbud::vozbud::vozbud:
Вака е за кој суди за лугето по себе си ! :baeh:

Да ги поздравиме тогаш сите налутени форумци со една лута пиперка ! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom