Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Понеже сакаш по секоја цена да избегнеш темата , ќе те потсетам малце што е новото овде :

Ајде коментирај сега Македонски Болгарино. Што праим од сега насетне ? Ќе се праиме дека не сме го добиле писмото ? Не може вака , Бугарија на ОМО може се да му напраи , ама кога ЕУ збори , твоите браќа ќе се скинат да и лижат подметките. Затоа е време да се преориентираш оти во таа јасла на ВМРО и ДС од која јадеш веќе нема да има сено :vozbud:

Тука , тука добронамерени пријателе, тука си кажи мислењето. Ќе ја биде ли или нема да ја биде . Црвените пиперки и твоето лубимо стихотворение нас Македонците не ен интересираат, туку не интересира што мислиш за тоа. Ќе се регистрира ли ОМО во Бугарија или нема ?

Тука , тука добронамерени пријателе, тука си кажи мислењето. Ќе ја биде ли или нема да ја биде . Црвените пиперки и твоето лубимо стихотворение нас Македонците не ен интересираат, туку не интересира што мислиш за тоа. Ќе се регистрира ли ОМО во Бугарија или нема ?
Стига си спамирал со това писмо ! Колко пати го пушти ?
За FLOODING би морало да те банират !

Мене не ме интересира ОМО оти таа не е Македонска организација, току Србска !
ОМО не заслужува повеке внимание од една лута чушка ! :baeh:

Стига си спамирал со това писмо ! Колко пати го пушти ?
За FLOODING би морало да те банират !

Мене не ме интересира ОМО оти таа не е Македонска организација, току Србска !

Чим не те интересира ОМО , оди у п.м. , оти тоа е тема за ОМО , а не за Татарстан.

P.S. „Оди у п.м.„ значи дека те праќам кај председателот на Македонија Бранко , немој да си мислиш некој глупи работи :smir:

P.S. „Оди у п.м.„ значи дека те праќам кај председателот на Македонија Бранко , немој да си мислиш некој глупи работи :smir:
Не сум се никогаш сомневал дека Бранко живее тамо ! :toe:

Дури една Македонска пцовка не знаеш, па го караш по Србски ! :nenene:
Ама од школите на УДБА што може друго да се очекува ?

Не сум се никогаш сомневал дека Бранко живее тамо ! :toe:

Дури една Македонска пцовка не знаеш, па го караш по Србски ! :nenene:
Ама од школите на УДБА што може друго да се очекува ?

А во школите на ДС како ќе коментирате тоа писмо ? Или тактиката вие да го омалуважувате и да го забутате настрана. Е нема да се случи тоа веќе. Неможете да го скриете.

Па пушти го това уште 100 пати ! Не го видовме досега ! :vozbud:

Да живее свободна Македонија и да се пукат душманите !

Па пушти го това уште 100 пати ! Не го видовме досега ! :vozbud:

Не секирај се за тоа. Ќе го ставам и на прва страна на темава. А и ќе го разпратам на сите новинари и медии по Европа да ве видат вас Татарите како не ги почитувате законите и одлуките на судот од Стразбур.

Да живее свободна Македонија и да се пукат душманите !

Види го копилето .... Вика да живее слободна Македонија и пушта пропаганди со наслов еден народ сме. Абе тука збори бе келеш, тука ! Тоа ти е проблемот на тебе сега како ќе ја лажете ЕУ за регистрацијата на ОМО .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom