MkDon
Valencianista
Нема угодија - разправии - лошо, поздрави - уште по-лошо ! :wink:
НЕ МЕШАЊЕ на Бугари и Срби во врска со Македонија - НАЈДОБРО! :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема угодија - разправии - лошо, поздрави - уште по-лошо ! :wink:
Понеже сакаш по секоја цена да избегнеш темата , ќе те потсетам малце што е новото овде :
Ајде коментирај сега Македонски Болгарино. Што праим од сега насетне ? Ќе се праиме дека не сме го добиле писмото ? Не може вака , Бугарија на ОМО може се да му напраи , ама кога ЕУ збори , твоите браќа ќе се скинат да и лижат подметките. Затоа е време да се преориентираш оти во таа јасла на ВМРО и ДС од која јадеш веќе нема да има сено![]()
Стига си спамирал со това писмо ! Колко пати го пушти ?Тука , тука добронамерени пријателе, тука си кажи мислењето. Ќе ја биде ли или нема да ја биде . Црвените пиперки и твоето лубимо стихотворение нас Македонците не ен интересираат, туку не интересира што мислиш за тоа. Ќе се регистрира ли ОМО во Бугарија или нема ?
Темава е отворена од Срби и србомани за Бугарија и нема како да нема мешанье ! :wink:НЕ МЕШАЊЕ на Бугари и Срби во врска со Македонија - НАЈДОБРО! :wink:
Стига си спамирал со това писмо ! Колко пати го пушти ?
За FLOODING би морало да те банират !
Мене не ме интересира ОМО оти таа не е Македонска организација, току Србска !
Не сум се никогаш сомневал дека Бранко живее тамо !P.S. „Оди у п.м.„ значи дека те праќам кај председателот на Македонија Бранко , немој да си мислиш некој глупи работи :smir:
Не сум се никогаш сомневал дека Бранко живее тамо !
Дури една Македонска пцовка не знаеш, па го караш по Србски ! :nenene:
Ама од школите на УДБА што може друго да се очекува ?
Темава е отворена од Срби и србомани за Бугарија и нема како да нема мешанье ! :wink:
Па пушти го това уште 100 пати ! Не го видовме досега !![]()
Тек ќе почнеш да го гледаш... :wink:Па пушти го това уште 100 пати ! Не го видовме досега !![]()
И во 21-виот век ги имате многоминја уште од тези хлебарки, кои го спречуват влезот на РМ во Унијата !a be ti 21 vek e ejjjjjjjjjj ova e makedonija alo ..........:baeh:
Очекувам билборди, тапети, па и тоалетна хартија со това ! :wink:Тек ќе почнеш да го гледаш... :wink: