Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Напишано од omopirin
Дали верно а ? Еве ти едно пресно писмо да погледнеш
Си среќен сега ? незнам за тебе, ама јас ке славам вечерва. наздравје !

Абе аз ти кажах да не пишеш кога си пијан. Само читај и си пијј и ако можеш мисли:) Ама не е лесно бае.
Ајде лека нок на сите и со здраве. На сите бракја. Може да си спориме, ама сме си по блиски од грците и турците нели? Ај сега да мислим како да си помагаме.:)

Одлични постови omopirin . Ако има уште слободно пуштај.

До кого се обраќа Ѓ.Радулов во својот текст ?
До Боzо можеби ?!

П.С. Честитки за писмото од Европската Комисија и ја ќе мавнам една ракија во чест на ова.

Да тое а е одговор на Божо за глупостите што ги беше пишал во една негова книга. Ти акос е разминеш само со една ракија добро ќе биде. Кај мене се спрема парти :) Во пиринот незнам како е ама ќе им се јавам по некое време да честитам и да питам :vozbud:

И ОМО Пирин да не пие керацуда преди да пише. Утре ке му прата мислене. На ПП. Ама сопри се бе келеме:)

Што и да пишеш ова вечер не можеш да ми го развалиш настроението ! Ќе се налеам како казак , па ако сака утре цело FTSE100 да фалира со тоа пад на каматите! Уште пола саат имам за дискусии, после веке ќе бидам неконтактен :baeh:

Што и да пишеш ова вечер не можеш да ми го развалиш настроението ! Ќе се налеам како казак , па ако сака утре цело FTSE100 да фалира со тоа пад на каматите! Уште пола саат имам за дискусии, после веке ќе бидам неконтактен :baeh:
А така бе ОМО. Само керацуда, брестовица мелнишко( ама не широка мелнишка , а Мелник-55 дека е по убав от мерло) и македонска музика. Ајде биди срекен. Со здраве на сите и лека ношт.

Абе што му праиш сеира на тоа србеж.Вие двамата с него имате по 500 мненија.Правиш то зорлем популјарен.Спри се бе момче младо.Олади малце

Абе што му праиш сеира на тоа србеж.Вие двамата с него имате по 500 мненија.Правиш то зорлем популјарен.Спри се бе момче младо.Олади малце

Србеж... Што ли е тоа ? Да не е чувството што мајка ти го изпитвала мегу нозете кога те правела и добила две червенки за тоа ?

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Специјален поздрав до Сите Татари со песната „ Писмо ти пишам другар стар„ Изполнувана од хорот на Европската унија.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Интервју на News24 с Благој Александров от гр.Струга, Р. Македонија:

-Г-н Александров, Вие сте делегат на П'рвијат велик с'бор на б'лгарите по света, којто се провежда в гр.Варна. Много ли македонци прис'стват тук, освен Вас?
-Да, дошли са хора от много градове на Македонија и групата ни е доста голјама, но не чак толкова, колкото са б'лгарите от Украјна например.

-Това изненада ли Ви?
-Доста! Ние, б'лгарите в Македонија, като че ли смјатаме, че Б'лгарија ни е дл'жна за нешто, а ето че се оказва, че Б'лгарија има да се грижи за толкова много наши с'народници по света. И докато в Македонија е страшно да кажеш, че си б'лгарин, в Украјна се карат помежду си, кој от кого е по-голјам б'лгарин.

-Кои са причините за тези настроенија в Македонија, според Вас?
-Единствено пропагандата. Исторически факт, е че славјанското население на Македонија е б'лгарско. А то е основното население на тази област. Ср'бските комунисти наложиха с'с сила теоријата на македонизма след 1944 г. и тој вече е вт'лпен в с'знанието на хората. Така нареченијат литературен език е тотално изкривен, за да заприлича на ср'бскија. Все оште основните медии са в р'цете на комунисти и с'рбомани, които прод'лжават да изкривјават историческата истина, заштото така им е угодно. След като не успјаха да ни направјат "прави срби", сега се м'чат да ни об'рнат на "антички македонци".

Интервју на News24 с Благој Александров от гр.Струга, Р. Македонија:
Татар, не спамирај темата со глупости оти за тоа може да добиеш принуден одмор од овде и да си го користиш во Татарстан. Имаш писмо , за него збори.

Татар, не спамирај темата со глупости оти за тоа може да добиеш принуден одмор од овде и да си го користиш во Татарстан. Имаш писмо , за него збори.
Такви команди може да даваш само во Београд, но не и на свободни македонци од свободна Бугарија ! :baeh:

Поздрав за omopirin - eве едно "заробено" Македонче од Пиринот !

Песната е напишана од друг еден голем Македонец - Иван Вазов ! :helou:

Ако това са глупости, тогава кое ли за тебе е умно ?
штом нешто не ти изнаса, веднага т'рчиш да се жалиш на администратора.
Интересно, тук ти ли решаваш кој да биде баниран ?

Погледни броја на посештенијата по темата.
Всјака една медија се бори за аудиторија. Нима за "Кајгана" това не важи ?

Xexexex...

‘‘ колко‘‘ ви е ‘‘гољама‘‘ групата можете да претпоставите по изборниот резултат на сега веќе бившата партија на ЉуБчо Георгиевски.Еден пајтон луѓе.И тоа беше ми се чини пред да разбереме за неговиот бугарски пасош.

Со здравје да си го чувате и не ви го препорачувам за политичар
е сум толку лош.

Ако това са глупости, тогава кое ли за тебе е умно ?
штом нешто не ти изнаса, веднага т'рчиш да се жалиш на администратора.
Интересно, тук ти ли решаваш кој да биде баниран ?

Погледни броја на посештенијата по темата.
Всјака една медија се бори за аудиторија. Нима за "Кајгана" това не важи ?

Тоа што го пастираше пријателот твој со дрпнатите очи нема никфа врска со темата , а секој спам најмалку се трие, ако не се добие бан за него. Така да имам право во случајот . Инаку ако решавах јас кој да биде баниран , верувај ми секој Бугарин кој се логира во кајгана ке добива автоматска препратка овде :
http://www.tatar.ru/index.php?DNSID=18c0945d3e2a9f9d7666d341932f661e&node_id=73

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom