- Член од
- 22 октомври 2008
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 6
незнам како е во бугарија со законот за пушење цигари во биро, забрането е ?Ќути да не не слушнат ботовите. Сега сигурно се на пауза или се појдени да добијат инструкци ( А може и платата )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
незнам како е во бугарија со законот за пушење цигари во биро, забрането е ?Ќути да не не слушнат ботовите. Сега сигурно се на пауза или се појдени да добијат инструкци ( А може и платата )
AAAA, ima i Srbska P.C ( demek tvojta) koija ne priznava Makedonskata P.C.А бе со цело извинување...
ама тука македонската црква е мутава до бесвест и назад.
Јас не сум верник така да не ме тангира.
Али пази сега:
У рамките на Православието,имаш:
Грчка
Кипарска
Египетска
Истанбулска (Всевселенска или таков некој курац)
Ерусалимска
и уште една која што не ми текнува како се вика.
И СЕ СЕ ТОА ЦРКВИ УПРАВУВАНИ ОД ГРЦИ !!!
Сака да каже скоро пола од православните цркви се грчки.
И колку треба да си мутав да чекаш они да те признаат како македонец?
![]()
E, pa da dumas taka za drzavatata na koja si podanik e poveke od psihicna bolest, ova e paranoija.![]()
AAAA, ima i Srbska P.C ( demek tvojta) koija ne priznava Makedonskata P.C.![]()
a be tapco vo koj vek zivees ti be;mestoda se izviniz za site zlodela sto gi napraivte kitis li kitis,za sporedba avstraliancite im se izvinija na aboradjinite
ama toa ti e civiliziran narod a ti si GNIDA:kesa:
тој сака да каже дека треба да зборуваш на литературен Македонски јазик, а не дијалект затоа што не може да те разбере.Od kolega ne se zasijgam:nenene:
I ne razbrav za sto trebva da ti se izvinijavam na tebe, sto sum ti storil?
Od kolega ne se zasijgam:nenene:
I ne razbrav za sto trebva da ti se izvinijavam na tebe, sto sum ti storil?
Gledam da go nauca od tuka brate ,sto mi se vidi malko truden. V moja kraj, Nevrokopsko e mlogo razlicen dijlekta od literaturnija Makedoski.
Добро , па цел саат инструкции за да ставиш овде реклама на прашок за прање ? Абе верно сте се пореметиле.
od kaj si be sosedu od koj kraj?
Добро , па цел саат инструкции за да ставиш овде реклама на прашок за прање ? Абе верно сте се пореметиле.