Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Od s. Ognijanovo, znaes li go? Gocedelcevsko. Ama v momenta zivejam v Blagoevgrad.
Drugo da pitas?

Абе познаваш ли го еден Валио од Огнјаново - мислам дека е 72 или 71 набор. Циганче е . Женет е пред едно 20 години. Му бев на свадбата таму .

Ne go poznavam, toa trebva da se ozenil na 15 godini pred 20 gogini, ako e 72 ili 71 nabor bre OMO

Ne go poznavam, toa trebva da se ozenil na 15 godini pred 20 gogini, ako e 72 ili 71 nabor bre OMO
кажи ми господине Мазулов, овој на сликата го знаеш ли? :pos2:
spas72va3.jpg

те мислев некое дете си, тоа МАЖИТЕ СИ БЕ, ЖЕНЕТ! :)

Уште еден личен коментар од типот приватен муабет и двајцата ќе јадете бан.

Абе познаваш ли го еден Валио од Огнјаново - мислам дека е 72 или 71 набор. Циганче е. Женет е пред едно 20 години. Му бев на свадбата таму .
Па ти мора да го знаеш по-добро - нали некои цигани се зачлениа кај вас ! :toe:

Не мога да разбера што им праите сеир на двете лјубовници-србежа зевс и омо.Оставете ги младите на раат да се земат ако се сакаат толко.Тоа за Бугарите се отнасја:smir:

Или не сакаш да збориш за другото дека сум го напишал ? В Дебел Даб има 3 фамили што живејат постојанно. Во Полена има 7. в Клетиште има само една фамилија. Баш во центаро на селото има 10 фамилии. 41 плус минус 1. Во Санданскиот Анд'к има една фамилија. А да те питам като си одил во Влахи да си видел на скалите точно од лева страна на мосто да седи знамето од Вергина со надпис на него ОМО „Илинден„ Или тие факти не се значајни за тебе. Твојте глупости можеш да ги говориш на тие што не се од Влаи , ама не на мене.

Пп. Бидејки се сомневам дека го знаеш, да ти кажам само че Полена, Клетишта Дебел Даб и Санданскиот Андк се маали на Влахи.

За одене, одил сам неколко пати на Влахи да работам на станот на колегата. Кога му кажах дека Полена, Клетишта и Дебел даб са маали на Влахи он се изнасмеа и ми вика "Питаи го на колко саата пат са од Влахи. Не са маали на Влахи". Нема причина да не му верувам. За Дракулово нишо не кажа.:) Ама това не е спорот. Дали са во Влахи или во другите села се таа нели? Има ного луге раждани во Влахи и живеат во Кресна. Оти не прашаш них? И децата им?

Името Македонија за вас е свето ама како што?
Според светата девиза Македонија на Македонците?
Или како уште еден скапоцен камен во круната?!

На моето прашање не си одговорил затоа што не знаеш или затоа што не сакаш ?
Извини Joakim.
Секој од нас би ти отговорил
:

Според светата девиза Македонија на македонците !

Така го сакаше Гоце,
Така го сакаха Тодор Александров, јане Сандански, Ванчо Михајлов
и сите верни синове на Македонија.

Не мога да разбера што им праите сеир на двете лјубовници-србежа зевс и омо.Оставете ги младите на раат да се земат ако се сакаат толко.Тоа за Бугарите се отнасја:smir:
омо не е србин, тој е Македонец од славна Пиринска Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom