Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

О, да, секако... Еве, бараj во Трновскиот натпис ца царот Иван Асен II:

600px-Ivan_Asen_II_of_Bulgaria_Column.jpg

Е, наjде ли Македонци?

:baeh:

ха ха - па ти си праиш бајрам со паметот - тераш ме да барам Македонци во Бугарската историја. Тоа се едно да ме пратиш да барам евреи во СС . Да ти ибам и доводите измислени.

ха ха - па ти си праиш бајрам со паметот - тераш ме да барам Македонци во Бугарската историја. Тоа се едно да ме пратиш да барам евреи во СС . Да ти ибам и доводите измислени.
:pos2::pos2::pos2:
ШАМПИОНЕ !!! :back:

Стрелецот,сепак тоа не го менува фактот дека бугарите се измислени во 9тиот век и пред тоа немало бугарстан, дека ние Македонците во споредба од вас сме постари 30 илјади години.

А во врска со текстот што го пушти, те молам дај ми еден scan од оригиналот за да го видиме дали навистина постои тој документ, поради тоа што јас можам овде да напишам дека ние Македонците ја создадовме земјата дојдени од една друга планета која што се вика МАКЕДОНИЈА поради фактот што ние сме најстариот народ во светот.

30 000 години?

:pos2::pos2::pos2:
ШАМПИОНЕ !!! :back:

Па тоа е ... Лаже, лаже , лаже и накрај цитира некој коментар измислен од Божо или некој текст изваден од контекст , а некога и јавни фалсификати. И сега ние мора да му поверуваме дека се е во ред. Не пиеме нафта ние наместо вода и не ги јадеме доматите со колците :vozbud:

Eve link od New York Times:
пффффффффф, хакирали сте сајтот на New York Times.
колку ли пари добивате само мајко мајко. :tapp::tapp:

О, да, секако... Еве, бараj во Трновскиот натпис ца царот Иван Асен II:

600px-Ivan_Asen_II_of_Bulgaria_Column.jpg

Е, наjде ли Македонци?

:baeh:
каде пишува овде БУГАРИ или ТАТАРИ????????????????????????????????????

како да бара МАЈКАТА од ЌЕРКАТА да биде признаена :tapp::tapp::tapp:
А бе со цело извинување...
ама тука македонската црква е мутава до бесвест и назад.
Јас не сум верник така да не ме тангира.
:toe:
Али пази сега:
У рамките на Православието,имаш:
Грчка
Кипарска
Египетска
Истанбулска (Всевселенска или таков некој курац)
Ерусалимска
и уште една која што не ми текнува како се вика.

И СЕ СЕ ТОА ЦРКВИ УПРАВУВАНИ ОД ГРЦИ !!!
Сака да каже скоро пола од православните цркви се грчки.
И колку треба да си мутав да чекаш они да те признаат како македонец?
:tapp:

abe da si bugar ne e nacija tuku profesija nesto slicno na advokat; lazes, krades se onodis
po forumi za sitna para ali rabotis...bravo:kesa:

abe da si bugar ne e nacija tuku profesija nesto slicno na advokat; lazes, krades se onodis
Абе не е баш така ... Да си Бугар е психичка болес. Гледам во Македонија кој како се поремети или го напече сонцето ако седи ццел ден надвор и оп Бугарин станал:pos2::pos2::pos2:

грешка си:nenene:
да си бугар е срамота бе! од 9ти век се појавиле овде! КАКО!? Измишљотина на милениумот, додека ние Македонците постоиме повеќе од 30 илјади години.

Абе не е баш така ... Да си Бугар е психичка болес. Гледам во Македонија кој како се поремети или го напече сонцето ако седи ццел ден надвор и оп Бугарин станал:pos2::pos2::pos2:
`б'лгарштината в Македонија` е многу добар бизнис и ништо друго. Исплатата оди преку Министерство за надворешни работи на Бугарија.

mislis na shizoparanoja :pos2::pos2:opaka bolest:vozbud:

E, pa da dumas taka za drzavatata na koja si podanik e poveke od psihicna bolest, ova e paranoija.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom