Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонска нација постои од 45-та наваму, и тоа ти е.
Ние сме бугари 100%
Ova bas me zainteresira. Imas li dokumenti koi ova go potvrduvaat i moze li da gi posocis?
Ех БРАТЕ, БРАТЕ, секој дека има различно мнение БАН. Секој дека има повеке аргументи -БАН. Плачеш како дете пред мајка. По едно време сметах дека с тебе може да се спори аргументирано. Сум се лажел. Ако немаш аргументи ке изт'рчеш при админи и ке топиш да банират. Сега ке идам да си пиам лута ракија со един егеец. 1935 година е раждан дедото. Неска ного работи ми разкаже. Ако не ме банирт(па през кстапот ми е) некогаш ке ви разкажа. Кажува дека е бугарин, ама говори македонски. Нема да го прашам каков е. А ке го прашам как са ги асемилирале. А наместо да спорим, ти плачеш пред админи. Они са сложили правила на форумот, дека и они не ги спазват. Мога да цитирам ного техни кршене на правилата. И зашо тогава ги постават? И како аз да се разбуда како македонец, кога они не ми дават. Дека да ида тогаш. При Каракачаное?Да не се викаш Запек Чмаров по некоја случајност?
Толку плескање и уште се тртите башка усрани до гуша.
Бан од тема за сите настојчиви Бугарски провокатори.
Еми сега намерих ова во интернет. Секои може да го чита и намери дури и да ме банират. Ке го посочаНешто “аргументиве“ од ваша страна само за ваши очи се видливи :tv:
А Банот е за провоцирање со навреди, не изигрувај жртвено јагне.
БРАТЕ, некаде да сум ве нарекувал "б'лгари", некаде да сум ве негирал, некаде да с'м кажал сека не сакам македонците, некаде да не сам кажал дека мразам грците нихната мама?Имаш некој психички проблем, никој не се обидува да те направи Македонец.
Вие сте дојдени овде да не убедувате во спротивното, дека ние сме Бугари.
П.С. Објаснет е терминот “бугари“ и неговото значење во Византија.
За постојано спамирање следуваат санкции.![]()