BucketHead

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Кој е бакет хед( Brian Carrol)... никој досега не го има видено без маска... тој има 25 албуми... од 2000-2004 беше во Guns n' Roses !потоа го напушти бендод поради несогласувања со аксл роуз! дали некој има идеа кој може да биде бакет хед... некои викаат дека e Paul Gilbert, а некои дека тој е само неговиот учител . И да... некои викаат ја носи маската дека има некоја гадна зараза на лицето... некои пак викаат само за да го скрие вистинскиот идентитет..

A може типот сака да му е скриен идентитетот за да не го следат секакви папараци и да си живее нормален живот со многу пари, најпаметно е вака. Иначе типов на гитара е како робот РАСТУРА.

Баш робот, ама ненормален е мајке ми :pos: а муабетите дека бил жена, или Пол Гилберт или не знам кој, ми се онака, тиње :)
Треба само малце повеќе да внесе емоции при свирење, не е само брзина и рутина ова она :wink:

ова брат антика е.... а и голема е можноста да има некоја зараза на лицето как шо слушав... иначе... лом прајт вистина... соотсејер WTF

нокт е брат :) ! и ја прво бев WTF ... ама видов нокт е... за да може појче акорди да фаќа најверојатно :)

Робот во секоја смисла на зборот. Му се восхитувам на техниката и брзината како и на тоа што е мајстор и на други инструменти освен гитара, ама и ми е премногу морбиден:). Ептен језива маска.

Робот во секоја смисла на зборот. Му се восхитувам на техниката и брзината како и на тоа што е мајстор и на други инструменти освен гитара, ама и ми е премногу морбиден:). Ептен језива маска.
Дел од неговиот сценски настап, од кај знаеш можеби во вистински живот е некој нормален човек или пак социопатски психопатен серизки самоубиец...не се знае хаха

buckethead.jpg
Пер еве ви го без маска кај нема зараза па и лепотанче си е...погуглајте малце пред да донесувате вакви одлуки...:)

што знам?вакви епитети како најмистериозна личност во рок музиката баш и не му одговораат,нели?the residents свират од 60 и некоја ии уште свират,а имаат непознати идентитети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom