BT Шпиунска микро слушалка 250e VS 400 денари home made :)

• Креатор на темата Креатор на темата spyman
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е само за препишување, си има и други примени, нека ви работи фантазија сеа. Некој ден коа ке бидам слободен, ке се нафатам на проектов со слушалицава, ако ептен ме фати мрза, ке му плеснам една помаранџеста на Некро да ми го напраи.

значи еве како изгледа т.е. мала грешка направив во претходниот пост.

се што ви треба е:
  1. Звучник од Н70/6680/7210/6100/6610/3200 нокиите - 200 денари
  2. Најнеоригиналните моно слушалки компактибилни за мобилниот уред кој ќе го користите - мој предлог би било да е со пин а не конектор како сониериксон/нокиа затоа што доколку ви седи во џеб телефонот и несакајќи се случи да се помрднете може лесно да се дисконектира додека пинот треба да се извлече
а за жица - ке искористите исто како на сликиве - жицата што води од микрофонот до звучникот само го кинете звучничето евентуално ако сакате да продолжите да си набавите тоа плус.
еве како би изгледало склопен целиот модул :pos:

значи кога ке ја соголите жицата внатре ке најдете најчесто една зелена и златна или црвена и златна жица составена од уште 40/50 мали жички одвојте само една од нив а одругите исечете ги. Таа жица е лакирана и не пренесува струја, треба врвовите да ги запалите со запалка за да се извади лакот за да можат да се залемат на контатките од звучникот.

еве како изгледа во рака - извинете ако се матни сликиве од Н95ка сликав.иначе на сликава се приметуваат жиците ради одблесокот од блицот, вака кога би ги поставиле околу себе и звучничето во уво скоро е и невозможно од блиску да се примети.

п.с. за да ви успее посигурно ова на факс - пуштајте коса!

hmm ne mi izgleda bas dobro ova. :nesum:
mnogu popametno e da davas 250 evra za toa gore,
zos moze da te fatat so ova.i potoa? :toe:
deka ova se gleda ne e bas so ne se gleda.

Ако бе, дај си 250 евра, јас со 400 денари топ ке си поминам и никад нема да ме фатат. А како што реков, не е само за мамење тестови направијава......

јас со такви слушалки на почеток на годинава си седев на факултет и затоа немав појма шо учам на часови дека по цели денови слушав MP3ки и ми поминуваа часовите цело време во слушање музиче :pos:

hmm ne mi izgleda bas dobro ova. :nesum:
mnogu popametno e da davas 250 evra za toa gore,
zos moze da te fatat so ova.i potoa? :toe:
deka ova se gleda ne e bas so ne se gleda.
веќе 5 години, преку 2000 вакви имам направено, никој до сега не е фатен кај 90% успева да функционира без проблем. тие 10 проценти се некои мали грешки у стил на му снемало батерија :pos: или ги скинал жиците несакајќи а повеќето им е страв што им е прв пат да не ги фатат - немаат сигурност, иначе ви кажав ептен ако ти се доближи до уво значи на 5/10 цм се приметува. јас само дадов на некој начин бесплатна солуција - тоа со звучничето доколку имате некој стар расипан таков телефон извадете го од него, т.е. ова е и повратен процес ги одлемуваш жиците и си го враќаш звучникот пак во телефон. п.с. заборавив каде што се контактите кај што ке ги залемите жиците треба да капнете силикон за да не се одлемат лесно и да не се направи некој спој.

Имам еден комшија работи во т-мобиле, па и тој изработува вакви по нарачка. Инаку се е ок, освен што на факс се искурназија и почнаа да врват со едни како радивца па ако е отвортен мобилен ке почне радивцето да титка.... (исто како да ѕвони мобилен до телевизор) и оп.. жив те фаќа.

А ако имаш BT телефонот може да е во некој надвор од училница :) па да ти кажува од таму.

Таа е невидлива(внатре во увото),работи на блутут технологија па размислете се што мозе да се направи со неа(испити,писмени,состаноци и т.н).Ако некој е заинтересиран и сака да си набави нека пише п.п.

Ете како се тоа изгледа

kade mozam da nabavam vakvo cudo???

slusam vo skopje ima nekoj gi prodava po 150 evra ili taka nesto? aj ako ima informacija nekoj neka kaze ve molimmmm

posleden ispit me zaebava 1 godina.......

kade mozam da nabavam vakvo cudo???

slusam vo skopje ima nekoj gi prodava po 150 evra ili taka nesto? aj ako ima informacija nekoj neka kaze ve molimmmm

posleden ispit me zaebava 1 godina.......

Дај му една зелена на професорот и шо ке се змараш со Чпиуни!:drk:

а како ке го извадиш од уше ова?? она на некро ке го фатиш за жици ке излези ама ова?

Издавам, изнајмувам, ( бежична) безжична микро слушалка - Бубачка, ( бежични ) безжични микро слушалки - Бубачки , I-класа со квалитетна електроника, заштита на врвот, и со екстра осетлив микрофон.
Слушалката е сосема невидлива, целосно влегува во ушниот канал и освен вие никој друг неможе да го слушне
вашиот разговор! Всушност тоа е еден вид hendsfree со многу мали димензии. Компатибилност со сите видови мобилни телефони!
Скопје, Битола, Штип ...
цена за изнајмување: 25е
Резервирајте на време!

bezicna.mikro.slusalka@live.com
www.myspace.com/bezicnamikroslusalka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom