БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја оживееме (и обновиме) темава :icon_lol:

РАК
Ти си доста чувствителна личност, секогаш ги разбираш туѓите проблеми а всушност си посран страшливец. Што можеш денеска, најчесто го оставаш за утре. Обичен паразит си и таков ќе останеш цел живот. Никогаш ништо нема да биде од тебе.
:pos2::pos2:

Иа до негде и така е со овените :baeh:

Близнаци (21.5 - 20.6)
Остроумни сте и интелегентни. Повеќето ве сакаат, без оглед на тоа дека сте бисексуални. Меѓутоа, обично очекувате дека нешто ке добиете, а за возврат не давате многу. Со други зборови, евтини сте. Близнаците знаат да се заплетат во инцестуозни односи.

БЛИЗНАЦИ
Брзо размислуваш и стварно си бистра особа, многу си им симпатичен на сите, бидејќи во суштина си бисексуалец. И даваш малку на околината а многу бараш. Тоа се вика шкртост. Инаку близнаците се склони кон инцест. Би ми било срам да сум близнак.
Бисексуалка и склона на инцест, ама барем ептен паметна и сите ме сакаат :pipi: :pos:

Девица (21.8 - 22.9)
Вие сте логичен тип и мразите неред. Тоа цепидлачење е мачно за вашите пријатели. Вие сте ладен и безчувствителен тип и понекогаш заспивате при водење на љубов. Девиците се добри возачи на автобуси.

Некако као погодено ми е ова, али автобус... Ни мртов позади негов волан :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom