Брука во КАМ маркетите

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Видов дека во Супер Тинекс во 11 Октомври инсталираат самопослуга, го немам видено ова до сега во Македонија, од една страна супер што нема да треба да се чека на пензионериве да пребројат 1000 денари во монети и луѓе кои бараат егзотични цигари но од друга страна мислам дека е лош систем бидејќи ќе има достра поткраднување но ваљда си ја израчунале менаџерите математиката.
Јас често ја користам во ИГ ама само ако има гужва на касите али па често мора да викаш менаџер да исправа грешки од типот многу производи од пиљарата не им се внесени па не ги мери точно, доброто е што сатвија уште 3 каси за самонаплата па не се заглавува иначе и тука имаш застој и држење лекции од менаџер како да наплатиш па како да излезеш и малтене исто време ке утепаш како на каса да чекаш

Мислам дека ставаат во сите супер тинекси. Видов во Годи кај Бриколаж, Раде Кончар.

за маркет со слаба фреквенција може има смисла ова. Но да ставиш у Кам вакво нешто каде што имаш 3-4 каси што имаш километарски редови, само ќе се закочи работата.

Слободно купувајте си роба од Кит Го и Кипер, произведена на Косово.
Да ве потсетам додека беше покраина беше бомбардирана со сиромашен ураниум.
Со среќа.
Не треба ни осиромашен ураниум (како причина) за да се бојкотира матичната локација на УЧК, чии структури до ден денешен се овде сатрапи.

Не треба ни осиромашен ураниум (како причина) за да се бојкотира матичната локација на УЧК, чии структури до ден денешен се овде сатрапи.
Осиромашениот ураниум у храната од учкари на Косово е нешто како културното збогатување од ретардирани чамуги и козоебачи у Франција.

Осиромашениот ураниум у храната од учкари на Косово е нешто како културното збогатување од ретардирани чамуги и козоебачи у Франција.
И ние сме прилично блиску, имаше/има последици и овде... Заради нив и интересите на нивните газди. :-/

И ние сме прилично блиску, имаше/има последици и овде... Заради нив и интересите на нивните газди. :-/
Кај мене во маало за жал во последниве неколку години многу од рак си отидоа, што е трагично и србите се осакатени доста а ное и од таму доста увезуваме се и сешто

Лошо е што многу увозна храна има од таму, затоа внимавајте што купувате, од благо до солено и пијалоци.
Випа чипсот особено, немојте да се лажете да го купувате тоа ѓубре.

Многу е недисциплиниран персоналот во Кам, нема никаков ред. Една касиерка, другите шетаат низ маркетот, демек редат роба. На повеќе пати се случува некој да дојде да му ујадрат монети од 50 денари, и после само од нив да враќаат кусур. Ми се случи околу 600-700 денари да ми дадат по 50 метални. Па дури иде и шефицата да ми се расправа.

...околу исправноста на храната односно муабетот што се тера за косовски увоз и нивно производство со сомнителен осиромашен ураниум, е одговорна институцијата ,,Агенција за храна и ветеринарство", а не маркет КАМ, не знам зошто им правите неоснована негативна реклама,

...ако според вас тврдењето дека тие производи се со осиромашен ураниум, тогаш по тој автоматизам треба да се загрижете и за украинската храна производи по потекло од таму, со можеби осиромашен ураниум, нели нејзини производи има по рафтовите на маркетите, на пример што леб се јаде? од каде доаѓа пченицата? ете сте се запрашале секојдневно што леб се јаде и дали тоа ние секојдневно внесуваме ураниумче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom