Bruce Springsteen

• Креатор на темата Креатор на темата Hank Moody
  • Време на започнување Време на започнување
Кој успее да најде видео од цел настан нека постави би му бил благодарен.

Кој успее да најде видео од цел настан нека постави би му бил благодарен.
Не го најдов цело, рано е уште, има тук-таму по некоја снимка, ама со лош квалитет, така за тоа има да си почекаме, ама затоа го најдов цел говор, 11:44 минути. Плус е без цензура.:icon_mrgr:
Може го гледаше веќе, ама ако, нека седи во темава...
Еве за тие што не гледале уште едно:

Го гледав ама сакам цело да искочи да уживам час и некоја минута и да се исклучам од се. :) Како што видов песните му ги пееа преку 10 тина музичари како Нил Јанг, Елтон Џон, Стинг итн итн. Ако го начекаш сподели.:)

Го гледав ама сакам цело да искочи да уживам час и некоја минута и да се исклучам од се. :) Како што видов песните му ги пееа преку 10 тина музичари како Нил Јанг, Елтон Џон, Стинг итн итн. Ако го начекаш сподели.:)
Секако, зарем се сомневаш?:icon_mrgr:

Не е само музиката и текстот она што ја прави Streets of Philadelphia одлична песна. Самиот спот, толку едноставен но моќен. Звуците во позадина, сликите, движењата низ улиците... совршено. Обожавам да ја слушам додека се движам низ Скопје. За мене нејзиното значење е непроценливо бидејќи многу допринесе во прославување на филмот Philadelphia а со тоа и во успешното рушење на табуата за ХИВ и СИДА-та. Можам да си дозволам да сметам дека оваа песна ја имаше таа моќ да ги стопли срцата на милиони луѓе, да ги разбуди од заблудите за сидата и да им даде надеж и љубов на болните.

The Boss конечно го објави воведниот сингл кој го најавува албумот кој ќе излезе на 14ти јануари 2013,. Овде може да ја видите листата на песни кои ќе се најдат на албумот, а еве го и синглот.

Каков човек.:cuc: @Crazy in Love не го имаш слушано ова така? :)

Го знаааам, баш пред некое време го гледав и сакав да го постирам, ама заборавив. Песнава ми е една од подрагите, а и целата изведба, мерак за душа....

Јас деновиве, оваа ја слушам, не знам зошто, се заразив. :D

На темава дојдов да се поклонам. Еве интересен настап на Брус со кој спамам лејтли а ме зарази @StormRage. Он повише на Морело алудираше и неговата гитара ама двојка неопислива се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom