Bruce Springsteen

• Креатор на темата Креатор на темата Hank Moody
  • Време на започнување Време на започнување
Многу добар џемпер, ептен му прилега со фризурчето:pos: Шала на страна Стинг ми е во топ10 музичари. Добар дует извадија, првпат го гледам ова. Крејзи ти си зараза, срам да ти е:)

Значи кога и да го погледнам ова, почнува настапот и штом го видам џемперот и фризурата на Стинг ме фаќа смеа и после не ни слушам што пее, па пак од почеток и се така во круг. Каква мода било тоа еј...:pos:Ама во секој случај се работи за двајца ѕверови, така да опростена е секоја модна нефукционалност. :icon_mrgr: Иначе, драго ми е што ја има темава, па имам кај да постирам, осеќав дека нешто ми фали на форумов. :icon_lol:

Незнам дали си го гледала ова, на турнеја низ Европа, Брус ја зема во раце гитарата и свири на улица во Копенхаген. Кога го прашале зашто го направил тоа, рекол; Сакав само да се забавувам со луѓето.:)

Магија е песнава. Магија. Прекрасна е и вака и така, ама кога Брус ќе ја испее тоа е више вонсериско.

Плус и оваа многу ми се свиѓа:

Ај сеа да не се караме :D Иако Брус ја има напишано Because the night мислам дека како Patti Smith никој не може да ја донесе на тоа ниво, во смисла на емоција. Самиот Брус во едно интервју има кажано дека не бил задоволен како ја испеал тој, и затоа ја дал на неа.

Ај сеа да не се караме :D Иако Брус ја има напишано Because the night мислам дека како Patti Smith никој не може да ја донесе на тоа ниво, во смисла на емоција. Самиот Брус во едно интервју има кажано дека не бил задоволен како ја испеал тој, и затоа ја дал на неа.

Нееее, на Пети е супер, ја обожавам. Ама онака убаво звучи машки глас, посебно Брус кога ја пее. Иначе ја обожавам на Пети Смит верзијата, максимално си владее и нон-стоп ми е во плејлиста. Ептен емотивно ја пее песната, ама кога ја слушам оваа верзија на Брус, понекако другачие ја осеќам песната, полично, по на друго ниво. Не можам да ти објаснам, ќе треба психолошки да земам да ти анализирам зашто, а не е за тоа темава.:pos:

Затоа ќе си ја пуштиш кога се заедно + U2... и никој да не ти се налути. :D

Нееее, на Пети е супер, ја обожавам. Ама онака убаво звучи машки глас, посебно Брус кога ја пее. Иначе ја обожавам на Пети Смит верзијата, максимално си владее и нон-стоп ми е во плејлиста. Ептен емотивно ја пее песната, ама кога ја слушам оваа верзија на Брус, понекако другачие ја осеќам песната, полично, по на друго ниво. Не можам да ти објаснам, ќе треба психолошки да земам да ти анализирам зашто, а не е за тоа темава.:pos:

Темава и така ја опседнавме ја и ти :pos: Па и психолошки елемент има тука. Сосема е едно кога емоцијата преку песна ја носи машко а сосема е друго кога тоа го прави женско. Факт е дека Брус има оставено трага на песнава. Само он си знаел како му било кога напишал такви зборови. Ако Пети не го искусила тоа од песната не би ја испеала на таков начин. :)

Темава и така ја опседнавме ја и ти :pos: Па и психолошки елемент има тука. Сосема е едно кога емоцијата преку песна ја носи машко а сосема е друго кога тоа го прави женско. Факт е дека Брус има оставено трага на песнава. Само он си знаел како му било кога напишал такви зборови. Ако Пети не го искусила тоа од песната не би ја испеала на таков начин. :)

А бе види не е само моментот на оставање негова трага. И Пети ја пее со многу емоции, друга е фината. Мене како женско и како невиден емотивен лигуш ( :icon_lol: ), многу ми убаво е да чујам како машко пее "They can't hurt you now..." на девојче. Така заштитнички и многу убаво звучи. Посебно вака од Брус кога доаѓа.

Еве онаа верзијата Грејвдигер што ја постави каде што ја пејат заедно е оооодлично... плус и Боно се меша чат-пат. :icon_mrgr:

А бе види не е само моментот на оставање негова трага. И Пети ја пее со многу емоции, друга е фината. Мене како женско и како невиден емотивен лигуш ( :icon_lol: ), многу ми убаво е да чујам како машко пее "They can't hurt you now..." на девојче. Така заштитнички и многу убаво звучи. Посебно вака од Брус кога доаѓа.

Еве онаа верзијата Грејвдигер што ја постави каде што ја пејат заедно е оооодлично... плус и Боно се меша чат-пат. :icon_mrgr:
Готово сеа те сфатив што ти е поентата (y)

Еве неколку интересни настапи на Брус со други изведувачи:

Двајца момци од Џерси заедно на сцена...:icon_mrgr: Овој свири, другиов пее... за мерак...:D

Штета на ова ептен е слаб звукот... :(

Овој сигурно сите го имате гледано, ама ако... не смета. :icon_mrgr:

Каква комбинација човече...:eek::cuc:

Коментар под видеото:
billy joel sounds more like bruce on this than bruce does lol
:pos::pos::pos:

Одлична преработка на песната на Елвис...
Често ја има изведувано песнава, видете од страна ќе ви се појават неколку настапи каде ја пее песнава.

И на крај оди најдоброто, МОЕТО ОМИЛЕНО ВИДЕО. MUST SEE!

Мислам видеово е страшно добро и страшно смешно во исто време. Се легенди собрани, ама сцената е толку мала, сите се гужваат максимално, башка како и шизат. :pos: Хахаха во all time favorites ми е видеово плус!

Денес излезе новото видео (mash up од настапи) за песната Death to my hometown од албумот Wrecking ball. Уште кога излезе албумот песнава ми влезе во уво од прв пат. Го има она ирскиот призвук што многу ми се допаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom