Bron/Broen

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислиш ќе го вратат Мартин како лик во некоја ситуација, не знам дали има смисла неговото враќање, еве исто како што и би немало смисла Броди да е жив во Homeland некако исти ми се ситуацииве, залудно е да го враќат, иако ми е феноменален лик. Некако не би ми била Сага таа што е без него, некој што ќе ѝ кажува што како треба да биде, што не треба да праве, а таа пак ќе го направе тоа. Во врска со нешто што ми остана нејасно е таткото на Лаура, таа што работеше во IT фирмата, не го објаснаа тој лик до крај па имам некој сомнеж дека може да го вратат, ми беше сомнителен уште кога го покажаа, кој знае може само глупави претпоставки ми се ова.

Можеби ќе и биде консултант од затвор. Само така можам да го замислам во серијата повторно. Инаку се друго би ми било без врска. А на таткото на таа Лаура не се ни сеќавам. Поима немам кој беше тој лик. Тебе сега ти е тазе, ама ја пред 2 недели ја изгледав последната епизода и стварно не ми текнува кој е тој.:confused:

Како реагирав јас кога заврши Брон ;)

tumblr_muzxv9vY7o1rhfc5lo2_r3_250.gif

Decki koja da ja gledam ja najdov svedskata ,gledam vtora sezona veke ja teraat

Decki koja da ja gledam ja najdov svedskata ,gledam vtora sezona veke ja teraat

Данско-шведска е, втора сезона скоро заврши таму. Трета е најавена тек за крајот на 2014 или евентуално наредната. Американската е тиње, во никој случај не ја гледај.

Ја заборавивме. TVShowtime вели за 2 дена почнува трета сезона.
А сум ја немал на episodecalendar...
P.S. Како бе неам постирано во темава? Скришно сум ја гледал...

Денес почнува 3та сезона од Брон, веројатно утре или можеби во вторник ќе ја има во ХД снимка од Норвешка ТВ мислам дека тие беа најдобри

Ај некој од вас двајца нека ми пуште торент линк, некако не сака овој од kick ass.

Како и во претходните сезони, супер развој има приказната. Одличен е и новиот партнер на Сага

Ме бендиса ептен крајот на третава сезона, сеа знаеме дека во 4-та ќе се насочат на истрагата на девојчињата на Хенрик. Сага тотално е скршена сезонава, Ханс, родителите, па сега и што ја обвинуваат :(

Супер излезе трета сезона, мислам дека одлично и го погодија партнерот на Сага.

Сега да се надеваме дека ќе ја изработат сезона 4 до 2020та :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom