Броење пред заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
една офчичка,две офчички и така натака. До кај шо ќе стигнам.Ама морат со офчички :pos:
Вака нешо?

Иначе он... ма какво броење, јас заспивам со потешки математички операции ко шо се синус, косинус, тангенс и котангенс. Обично заспивам на 34-тата задача :pipi:

јас шознам... читам нешо и почнуваат да ми шетаат (метафорички) буквине, затворам книгата и готова сум... или со тв.... а инече броење букви, бројки, офци кокшки и слично, воопшто не ми помага.. почнувам да мислам, јао која будала сум шо почнав да бројам.... и почнувам леле шо будала сум, денес не требеше вака да напрам, онака требаше.. и така осамна ден... секош ко ке почнам да бројам нешто:pos2:

Јас вообичаено гледам ТV додека не ми се приспие а и малку потоа и после спијам ко топ.:tv: :turn:

Не не никогаш не бројам, ако не ми се спие не ми се спие па може и светот да се сврти:)

Никогаш не сум броела
Кога си легнувам ме мрзи да бројам до 10 а не па до 500-1000:pipi:

Броев кога сум бил многу мал сега не:nenene:

Хуху како не!Последниве три вечери заспивам броејки овци...и зборам на глас, една овца, две овци, три овци, четири овци пет овци (па пак од почеток)една овца, две овци, три овци, четири овци, пет овци.Инаку бројам само отако претходно сум пробал нешто да читам или да слушам музика и не сум заспал..тогап доаѓаат овчичките!

Еј абе кој измислил ова глупостов да броиш додека не заспиеш?Која глупост леееле,не познавам некој што му успеало до сега.ПЛус тоа,еднаш се излажав и сфатив дека од 1 до 4 сабајле има многу за броење,ама штета не се сеќаам колку избројав.
Убаво рече Фросе,земи учи хемија и заспиваш уште на 12та реченица.За побрзо заспивање препорачливо е историја или психологија,или повторување бизнис,леееле од бизнис одма се заспива.Или веќ ако не успева ништо,читајте ја “Пат околу светот“.

бојле вие мислете ја комсивката и да видиш како се заспива:vozbud:

Се имам пробано со броење и нанапред и наназад,бројки,овци,крави цело животинско царство..ама не помага..бар мене не ми помага...

Јас ТВ гледам, или читам и тоа доволно ме уморува за да заспијам.Како мал пробував да бројам, ама не бива некако.

Заборавив, има и поубав метод.Пуштам VH1, го местам телевизорот на пола саат или саат да се исклучува и заспивам така најлесно.

хммммммм.............броење пред заспивање паа имам пробано ама мислам дека најдобро е да си замислиш дека си на некоја добра плажа и да не продолжувам натака мислам дека се е јасно ?!?!?!

Ако не ти се спие, застани замарај се со нешто и после легни и одма ке заспиеш. А за броење немора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom