Броење пред заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав еднаш да бројам , ама никако не ми успева ке се замислам нешто сосема друго , па ке заборавам до кај сум стасала и ништооооо.
Не ми успева кога не можам да заспијам неможам ништо не ми помага

Сум пробала ама џабе е, кога не ти се спие, не ти се спие :toe:

имам пробано само еден пат,ама ништо:toe:

Глупости се тоа, со броење никогаш неможам да заспијам, се замислувам како летам, тоа најчесто помага :)

јас си пејам песни во глава и така заспивам

Не практикувам ништо пред заспивање едноствано легнувам и заспивам:toe:

Многу ретко бројам..
Ама ми помагат:pipi:

Пробав еднаш... и наместо да спијам ми се виде интересно да бројам и така се до утрото, на школо отидов потечен во очите, како тепан.
Обично работам нешто додека не ми се приспие и потоа веднаш штом легнам заспивам, и онака глупо ми е да губам време лежејќи и со сила обидувајќи се да се успијам.

Глупо ми е броење шознам ако сум уморна ќе заспијам и без да бројам ако не ни броење ни нишо не ми помага.
Не ни сакам да пробам...

Земете учете хемија ќе видите како ќе ви се приспие.

Ретко. Ко помала броев, сега глата на перница и одма заспивам:icon_lol:

Немам проблеми со спиењето... така да ич не ми треба да бројам. Доста е да видам перница за да заспијам :smir:

П.С. Ме фати дремка, можам и сега да заспијам.

хах, џабе е... кога бев помал имав проблеми со спиењето.. неможев да заспијам, и сум пробувал и да бројам и се ама не иде кога не се спие не се спие :) сега ке си тренираш нешто ке си се измориш како човек и ке заспиеш како бебе :) :smir:

Не практикувам ништо пред заспивање едноствано легнувам и заспивам:toe:
Good for you :)
Инаку јас сум пробал, и неможам многу да бројам, се прекинувам и пак почнувам за нешто да мислам. Стварно немам решение уште како полесно да заспам. Мајка ми стално, абе земи чити книга...Ни тоа не успева. Едноставно лежам додека не заспам :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom