Пробав еднаш да бројам , ама никако не ми успева ке се замислам нешто сосема друго , па ке заборавам до кај сум стасала и ништооооо.
Не ми успева кога не можам да заспијам неможам ништо не ми помага
Пробав еднаш... и наместо да спијам ми се виде интересно да бројам и така се до утрото, на школо отидов потечен во очите, како тепан.
Обично работам нешто додека не ми се приспие и потоа веднаш штом легнам заспивам, и онака глупо ми е да губам време лежејќи и со сила обидувајќи се да се успијам.
хах, џабе е... кога бев помал имав проблеми со спиењето.. неможев да заспијам, и сум пробувал и да бројам и се ама не иде кога не се спие не се спие сега ке си тренираш нешто ке си се измориш како човек и ке заспиеш како бебе :smir:
Good for you
Инаку јас сум пробал, и неможам многу да бројам, се прекинувам и пак почнувам за нешто да мислам. Стварно немам решение уште како полесно да заспам. Мајка ми стално, абе земи чити книга...Ни тоа не успева. Едноставно лежам додека не заспам :nesum:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.