Броење пред заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Броење пред заспивање...дали употребува некој??
понекогаш пали а понекогаш и до 1000 да бројам џабе.

а-а *ниша глава*
не успева, испробано
Мојот метод е нешто како медитација. не мислам на ништо и го контролирам дишењето. се трудам да дишам поспоро. успева (понекогаш)

Ма џабе. Сум броела. Еднаш почнав од 1 стасав до 500 и ништо се откажав. Ништо не помага. Н И Ш Т О. За жал. Заспивам само кога на мојот мозок ќе му биде доста од размислување за глупости и ќе си реши да се исклучи.:pipi:

Глупости сум пробал ама џабе а

Па да...бројам пред да заспијам. Си ги бројам шмекањата во текот на денот и се присетувам како изгледале и одма заспивам :)

Сум се обидел ама ич не помага ... :jaj:

Па да...бројам пред да заспијам. Си ги бројам шмекањата во текот на денот и се присетувам како изгледале и одма заспивам :)

:pos::pos::pos:
Аххахахаххаха... знаев, баш тоа ќе ти го речев.
И? Успеваш некогаш да ги изброиш до крај, пред да заспиеш?

:pos::pos::pos:
Аххахахаххаха... знаев, баш тоа ќе ти го речев.
И? Успеваш некогаш да ги изброиш до крај, пред да заспиеш?
Па ретко кога ги избројувам до крај...многу ги има. Обично сум приметил секогаш заспивам накај 12тото броење од можните 50 во текот на денот. :) Но...да не го тупам ја сеа...ќе идам сеа да си легнам, да пребројам шо имам за денес и слатко да си заспијам :)...поздрав Џастис фор ол

една офчичка,две офчички и така натака. До кај шо ќе стигнам.Ама морат со офчички :pos:

бројам :) не ме успива, но што да правам...:) суеверие :)

Погрешно броите. Пробајте наэачки да броите (500, 499, 498....)

И јас бројам, најчесто до 2. Некогаш знајт и 2 и пол да ме фатит, ама океј е, се живејт.

Сум пробал да бројам и пак е џабе.. Кога не можам да заспијам ништо не поага, цела ноќ ќе се превртувам во кревет...

Пробајте како Mr Been тогаш на слика од овци што ги имаше,ги прерачуна хоризонтално и вертикално овците со дигитрон и веднаш заспа:pos: може има ефект,ама јас не го практикувам :nenene:

Сум пробала не успева..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom