Britney Spears

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Britney= katastrofa
katastrofa= sekoj si go kopa sopstveniot grob

Sakam da kazam deka sama si e vinovna za situacijata vo koja so se naoga:toe:

Зар заслужува оваа појава да има тема!?

Jas nemam mn bas ubo mislenje za nea.Zatoa so so svoeto divjacko odnesuvanje si gi izbrka svoite fanovi.Ne znam ama nekako ne ja biva za nisto ni za peenje ni za igranje a najmalku za majka.To e

Leave Britney to destroy herself alone

Маарко имењаче ги заборави триве збора:wink:

џабе мрчите жената се подобри
1.се смири со родителите
2.го откачи аднан
3.може да ги посетува децата повторно
4.сними нов спот
5.планира светска турнеја
епа саа вие споредете

Бритни..... аххххххххх ... би ја ругал таа девојка до немајкаде, али што фајде..

Едно е факт.. жртва која несвесно влезе во канџите на музичата ебана индустрија..

јеби га што ќе правиш - плавуша си е плавуша....

Бритни..... аххххххххх ... би ја ругал таа девојка до немајкаде, али што фајде..

Едно е факт.. жртва која несвесно влезе во канџите на музичата ебана индустрија..

јеби га што ќе правиш - плавуша си е плавуша....

Бритни не е плавуша

Е што е бе друже.. плава со темен корен?
0001241416512_500X500.jpg
britney-spears--baby-one-more-time.jpg
оригинално има кафеава коса.. потоа се фарба у плава .. али сега е црна

Е да бе сеа ја треба да седнам да барам слики од неа за да докажам дека е плава.. глупости....

Од кај знам дека и на оваа слика не е офарбана,,, .. на крај краева па што ми е гајле каква коса има.. нејзин проблем..

факт е дека не размислува со своја галва него некој таму и кажува што е убаво а што не... испран инфантилен мозок..

Е да бе сеа ја треба да седнам да барам слики од неа за да докажам дека е плава.. глупости....

Од кај знам дека и на оваа слика не е офарбана,,, .. на крај краева па што ми е гајле каква коса има.. нејзин проблем..

факт е дека не размислува со своја галва него некој таму и кажува што е убаво а што не... испран инфантилен мозок..
ај прво плавуша ја направи.. сега 26 годишна жена која не размислува и нема мозок? абе ајде

Рамнодушна сум кон неа. Ниту ми била идол ниту ја сакам сега нешто кој знае што ниту ја обвинувам и вреѓам. Кој знае која е вистинската приказна за неа, за нејзиниот маж, разводот? децата? кариерата? Од кај знаеме на што се била изложена? Така да кога не ја знам целата ситуација не сакам да обвинувам некого на основа на шпекулации и прочитани натписи по новините, секој си пишува како што мисли и како што слушнал и како е поинтересно се со цел да му се продаде во поголем тираж.

ај прво плавуша ја направи.. сега 26 годишна жена која не размислува и нема мозок? абе ајде

Брат, што ти е бе? Да имаше она малку памет, да знаеше како прво што прави она и што и прават како второ, немаше да хистериша ко нездрава.. срамота.. 26 годинша жена да подлегне под такви идиотски игри во музичката индустрија..

Ја не знам што толку глеаш во неа како светица... Да човек е.. али биди објективен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom