Britney Spears

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Луѓе лесно ни е да ја критикуваме, но само Господ знае како и е. Таков притисок не може секој да издржи. По цели денови те бркаат, пишуваат најразлични срања за тебе. Едноставно она психички не беше доволно силна за да се справи со сите мршојадци т.е папараци.
А никогаш не ми била омилена пејачка иако сум и сакала некои нејзини песни.
Но, сепак не ја осудувам, бидејќи додека не сум во нејзина кожа (пу, пу не дај Боже) и не знам како се чувствува.
Мислам дека папараците, новинарите и остала јавност, треба да ја остави на мир да закрепне, бидејќи продолжувајќи со нивната хајка и брканици да пишуват се и сешто за неа, никогаш нема да закрепне.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не е лсно да бидеш најголема светска поп Ѕвезда, затоа и се расипа кариерата. Јас си ја преферирав не затоа што не знаеше да пее него едноставно ми беше симпатична бритни заедно со нејзиниот имиџ на америчка баблгам тин генерација. А дека е убава е убава, и анџелина (курташак)џоли без три тона шминка е погрда од бабами.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Пишуваат и за останатите познати личности, па како што гледам никој не пропадна волку... таа самата си го направи животот каков што и е.
И мене ми е жал што и ги одземаа и децата, ама кој и е крив?

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пак ќе речам Малечко, не се сите доволно силни да го издржат тој притисок. Славата е огромен товар, она на музичката сцена е од 1999. Значи се справувала со тој товар 8 години и на крај пукна тиквата.
И Мараја Кери имаше нервен слом и уште многу музички ѕвезди.
Не е убаво да ја осудуваш кога не знаеш како е да бидеш на нејзино место.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не ја осудувам... нејзин живот, не ми прави на мене лошо. Ама сепак, не изгледа баш нормално за јавноста кога некој што бил успешен ќе си ја избричи главата, ќе се пијанчи и ќе остане без децата и згора на се` пак ќе предизвикува скандали.
Јас само кажувам што гледам и искрено ми е жал што толку си го уништи животот.
И Мараја Кери кога ја спомна, дали таа сега, после нервниот слом е на исто ниво со Бритни?
:smir:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ја осудувам... нејзин живот, не ми прави на мене лошо. Ама сепак, не изгледа баш нормално за јавноста кога некој што бил успешен ќе си ја избричи главата, ќе се пијанчи и ќе остане без децата и згора на се` пак ќе предизвикува скандали.
Јас само кажувам што гледам и искрено ми е жал што толку си го уништи животот.
И Мараја Кери кога ја спомна, дали таа сега, после нервниот слом е на исто ниво со Бритни?
:smir:
Мараја Кери беше на најниско можно ниво. Служеше само за потсмев, новинарите цело време ја понижуваа, кога доби Малина за најлош филм и тоа 5 ги доби, ја исмеваа уште повеќе, албумите доживуваа дебакл. И она си имаше бубачки, но не во толкав размер. Сите мислеа дека кариерата и е пропадната, но она се извлече од кризата и испадна нова личност, многу појака од претходно.:smir:

Инаку има нервен слом и психички е малце пореметена Бритни. Ама никој не може да гарантира што ќе биде за 3-4 години. Можеби ќе успее да се опорави. И дај Боже да се опорави, зашто никој не заслужува да проаѓа низ таков пекол.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
И јас навивам да се опорави и да и тргне успехот, ма целиот живот по нагорна линија и да биде тоа што беше на почетокот на кариерата.:back:

Член од
7 декември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
JAS JA OBOZAVAM BRITNEY. SETO OVA STO GO PRAVI E SAMO CIST MARKETING I MALKU GLUPOSTI. ALI KAKO I DA E , EXTRA MI E, I BAS E TIPKA!
I NE VERUVAM DEKA E LOSA MAJKA, TOJ KLOSAROT KEVIN JA UNISTI ALI SEPAK KE SI SE VRATI ONA NA PRVOTO MESTO ,TAMU KADE STO PRIPAGJA

Attachments

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Bas e super devojceto,ubavo izgleda(se) ima dobri pesni no treba da se svati deka sekoj ima teski momenti vo zivotot...iskreno se nadevam deka ke se vrati vo normala i na vrvot na top listite...
p.s ja obozavam

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Bas e super devojceto,ubavo izgleda(se) ima dobri pesni no treba da se svati deka sekoj ima teski momenti vo zivotot...iskreno se nadevam deka ke se vrati vo normala i na vrvot na top listite...
p.s ja obozavam
се согласувам = човечко суштество... ја гледам како девојка
која од многу проблеми, пари и несреќа пробува да прави некои работи кој ја расположуваат но заборавила дека не е некој многу силен карактер, всушност е недоволно израсната за да се справи со последиците од тие нејзини лудувања....
а тоа се папараците кои дополнително ја уништуваат.
и посакувам побрзо наоѓање на себе си.... и да си ги добие децата назад... секако од кога комплетно ќе се рехабилитира
со среќа, ми фалат нејзините добри хитчиња, едвај чекам пак да ја видам онака згодна како што си беше

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
MAN

се согласувам = човечко суштество... ја гледам како девојка
која од многу проблеми, пари и несреќа пробува да прави некои работи кој ја расположуваат но заборавила дека не е некој многу силен карактер, всушност е недоволно израсната за да се справи со последиците од тие нејзини лудувања....
а тоа се папараците кои дополнително ја уништуваат.
и посакувам побрзо наоѓање на себе си.... и да си ги добие децата назад... секако од кога комплетно ќе се рехабилитира
со среќа, ми фалат нејзините добри хитчиња, едвај чекам пак да ја видам онака згодна како што си беше
da ti kazam pravo ic ne mi fali be zlato ni ona ni hitcinjata,
Kevin Federerlan e CAR, si fana mnogu paricki.FERRARI,zurki so drugari
sekoja vecer,pleskahje picihja CAR,a ova ovcava neka dremre
so decata,ama cto enaj tragicno,i bez niv ostana,:))
cto e sexy e sexy,nema zbor MAN-7.:mist::mist::mist:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
And everytime i try to fly i fall
without my wings i feel so small
i guess i need you baby
and everytime i see you in my dreams
i see your face you're haunting me
i guess i need you baby.......
ne mi ja gibajte princezata oti ke :violent1:
p.s Ako vo refrenot ima gramaticki greski ne odgovaram...pisuvam po sekavanje :icon_bigg
pozz:salut:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Точно дека и самата е крива за се што и се случи, но самата си знае како и е кога овие папараците ја следат божем да не виделе човек, сите сме сведоци на тоа кога ја дават на TV како е целата опкружена со нив и како и сметаат.

muhaha

The biggest MCR fan
Член од
11 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
0
Britney???
Britney=liguska.
toa mislam za nea. mn se ligavi koga pee.
i mn me nervira koga ke vidam deka vo BRAVO vo sekoj broj ima po 2 stranici za nea a za MCR nema ni 1 recenica.

aj ne znam zs si tepam prsti za nea.

Kajgana Shop

На врв Bottom