thisisnoizy
Good things take time
Де бре, кај мене у маало има една берберница што нуди вакво бричење : ) некад кога ме мрзи да се избричам сам, си идам кај нив, добро е : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бричењето со со ваков тип на жилет е некако одамна заборавено во нашите краеви,...

GAY!
неможам да ги сватам тие што идат по берберници да се бричат..у Куманово у сред центар има ваков дуќан и ко ќе се наредат старци па и помлади седнати на стол,запенети и берберов ги бричи ебате..неможам да ги гледам.. у 21 век сеуште овакви турски манири да постојат, као неможат да си купат бик за 15 денари и сами да се избричат..

Еј да стварно 21 век е, а луѓето уште идат на бербер да се шишаат место да си купат машинка за шишање и дома сами да се шишаат.
Јор муабет из поинтлес.
Заеби ти бербер и бричење.. секој може сам да се избричи, а ретко кој може сам да се потшиша..и плус оваа традиција на бричење по бербери е само ориентална,не сум видел Јапонци или Американци да идат на бричење по салони..глупости.

Нуларица баце, секој тоа го може. Ако ти се глупости не иди, шо да ти кажам, и после сам чупај се под очите.![]()
Абе види,ја би идел баш да пробам како е..ама неможам бе да седнам на тоа столот и како на излог напенет да седам.. глупо ми е некако не за друго![]()

Абе првпат глупо, вторпат помалце и оп после редовен.![]()