Шо се расправав некни по фејсбук за таа мува.Таа епизода не е глупа, туку пука од симболика и е убер генијална!
Остај, има луѓе што не контаат. Гледаат само колку да има нешто за гледање...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се расправав некни по фејсбук за таа мува.Таа епизода не е глупа, туку пука од симболика и е убер генијална!
Мувата, да да мувата. Цело време ја фураат, а уствари мувата да ти била еден од постарите симболи за ѓаволот.
Fly: The fly is a symbol of very primitive, base energy states. Its nature is pesky and irritating. It happily feeds on rot and waste. We can liken these qualities in ourselves; when we are duped into thinking we are unworthy or we are feeding on filthy thoughts. Our addictions can be as nagging and pesky as the fly. Our "little selves" (the one whose voice cries me, me, me) express the lowest level of energy and it turns like a maggot in our minds.
Дечки, успеав да сврзам нешто барајќи по нетов и basic chemistry knowledge... Може има смисла.. Значи "Felina" е името на последната епизода..
FeLiNa
Fe = Железо (Iron)
Li = Литиум (Lithium)
Na = Содиум (Sodium)
Железо (Iron) = Составен дел на КРВТА...
Литиум (Lithium) = Најчесто користен реактивен метал во производство на МЕТАМФЕТАМИН
Содиум (Sodium/Salt) = 0.9% содиум/сол се содржи во СОЛЗИТЕ.
Крв... Meth....Солзи...
Get ready guys..
Дечки, успеав да сврзам нешто барајќи по нетов и basic chemistry knowledge... Може има смисла.. Значи "Felina" е името на последната епизода..
FeLiNa
Fe = Железо (Iron)
Li = Литиум (Lithium)
Na = Содиум (Sodium)
Литиум (Lithium) = Најчесто користен реактивен метал во производство на МЕТАМФЕТАМИН
Крв... Meth....Солзи...
Get ready guys..
Ја почнав деновиве да ја глеам серијава, пофални зборови само и ме навлече право да си кажам. Ќе ја изгледам до крај. Знам, копиљ сум шо тек сеа ја почнувам, а форест, а?
FeLiNa
Fe = Железо (Iron)
Li = Литиум (Lithium)
Na = Содиум (Sodium)
Крв... Meth....Солзи...
Get ready guys..