Прегледај го приврзокот 72538
Team Walt unil the end...
--- надополнето: 16 септември 2013 во 22:11 ---
Прегледај го приврзокот 72539
Seriously по денешнава епизода уште си тим волт?
Ја до минатава бев за волт ,сеа сум тим тим ,тим, тим Робинс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 72538
Team Walt unil the end...
--- надополнето: 16 септември 2013 во 22:11 ---
Прегледај го приврзокот 72539
I'm the one who knocks !!!
Heisenberg all the way!!!
Епизодава МАМЕ ебење!!
Аууу како сакам да го избуши Џеси, Волт лично! Уште 2 епизоди само
Ова е нешто неповторливо..
Баш оваа епизода беше Волт. Плачеше да не го убијат Хенк и сакаше да ги даде сите пари кои ги има, сакаше да го убијат Џеси од само гнев, емоционално се изгуби откако сфати дека го изгуби семејството, намерно глумеше преку телефон за да не ја обвинат Скајлер, избега од целиот свет. Тоа не е Хајзенберг. Хајзенберг не вклучува емоции, тој е логичар и гледа бизнисот пред се. Хајзенберг би дозволил да го убијат Хенк, би им го оставил Џеси на нацистите да го користат како готвач наместо него, би ја зачувал локацијата на парите само за себе, би дошол дома и смирено би се скрил на некоја локација.
Абе да али финтава е натака више нема да има Волт судејќи по првата сцена од сезоната. А и башка знаеме дека е cruel и све тоа али не знам дали би дозволил да го убијат Хенк,a и после убиството се созема, му даде рака на нацистот се гледаше дека има некаков план чим толку ладнокрвно го направи тоа и после на Џеси кога му призна за Џејн.. Како и да е,врв ќе биде натака.
![]()
Не сум видел вакво нешто до сега...
Епизодава најдобра од се што имам гледано на ТВ. Ниту други серии ниту филмови ниту спорт...ништо не е ни приближно блиску до епизодава.
А воа
Прегледај го приврзокот 72545
*уште не е внесена озимандијас у листава
Знае ли некој која е Granite State во САД?
Знае ли некој која е Granite State во САД?