Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Само ја приметив дека во последната епизода Џеси се вратил на дрогите? Волт кога му ги носеше парите и му влезе во куќата, се виде како стана за да го тргне бонгот да не се гледа. Тапа ќе биде ако напраат да умре од предозираност или да се самоубие.

Ги изгледав сите епизоди за една недела.
Сега се чудам дали серијата станала комерцијала и хипстерите ќе почнат да ја хејтаат? :icon_lol:

Не ме зарази ниедно машко, сама се одлучив да ја гледам. И нормално си го засакав Aaron Paul. :love:

Ве прочитав сите на темава, никој не спомна за сликата во последната епизода на која Волтер обрнува внимание и прашува, мислите дека можеби има некакво влијание за понатамошните дејства и какво? Оти како што видовме досега ништо не е случајно, секоја секунда и секој предмет што се потенцира на некаков начин после е од огромна важност. Yo! :D

905526_10151549367397722_855338881_o.jpg

Ќе да е од BTS ова. Тазе ми изгледа, а и не ми текнува да сум ја видел до сеа во некоја од епизодиве.
Ако е стара, можно да е од сцената со возот. s5
Ma да чисто сумљам.

Баш вчера го читав ова. Мислам дека ќе се зезнат ако направат вакво нешто.

Вреди ли да се гледа? И така гледам многу серии па немам време за сите али да ја почнувам ли?

Абе гледате темава има 80 страни и прашувате дали е добра...

Првата сезона видов дека има малце епизоди така да ке ја спуштам првин нејзе па ако е јака ке продужам. Што биде нека биде.
Нема да зажалиш , едиствена серија после prison break што не ме остаде да станам 1 недела од пред монитор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom