Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Поделена сезона, уште 8 епизоди ќе има мислам.
Ќе има сигурно. Само другата година. BTW

imag0110o.jpg

Хенк е можеби најинтелигентниот лик во цела серија. Колку само малку му требаше, само еден момент, за да открие кој е Брејкинг Бед.
Каков крај. :vozbud:

Квиз од последната епизода, да ве видам!

Извадив перфектен скор, i can cook too now. :icon_mrgr:
--- надополнето: 3 септември 2012 во 18:33 ---
Од Хенк фацата очекував да биди полна со гнев, ама беше толку наивна, искрена, разочарана... И исплашена. Навивам за него. Сериозно.

Hank со тоа кристалите ми го уништија.. уште го гледам како морон, онака.
И Saul не ми е нешто WOW, кога имаме час искреност. :X3:

Jesus Christ Marie, it's MINERALS!

Полу лајк. Хенк е мекуш после кристалите а Сол е уште закон, зашто и покрај се - уште е жив. :)

добро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона? :D
ни удрија хенгклиф практично ист како оној кај Декстер, ќе видиме тука како ќе се развива ситуацијата па можеби ќе може да наговестиме што ќе се случи понатаму во ВВ .... (ок тропам глупости нема шанси да знаеме :D ) ама во секој случај убеден сум дека последните сцени ќе не остават пред пс со подотворена уста.... и нормално после некое време кога ќе сфатиме дека се е готово... плачење like a little bitch

Не сакам да објаснувам, ќе ме цитира псај и ќе му ставите лајкови. Мада сеа може и ради ова да ме цитира -_-
добро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона?
и тоа шо викаш, цело време заборавам на ова... пошо во глава ми е некако дека завршува сезоната

Хенк е можеби најинтелигентниот лик во цела серија. Колку само малку му требаше, само еден момент, за да открие кој е Брејкинг Бед.
Каков крај. :vozbud:

Abe edno genijalen upm...trebase da bide mentalno zaostanat za da ne mu teknese od koj e sto e...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom