Breaking Bad

D

dystopian

Гостин
This video contains content from Sony Pictures Movies & Shows, who has blocked it on copyright grounds.
Одма те кикнаа, какви хиени се бе. :D
Педеришча... добро, секогаш постојат алтернативи. :D
--- надополнето: 26 септември 2012 во 20:53 ---
Mike: Ask her if she's still there.
Chow: Pe, ni haj chaj ma?
Lady: sakdklsadsjalkjdasklsakdjkasjkldlkjasdjkasd;wqewqewqewqoiefdsakasd;askldlksa;dlasdkjashd je e eee!!!
Chow: She says yes.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Прва сезона - гледано!
Следниот викенд сезона 2.
Уште ништо не си видел. :D
Пријателски совет, не ги гледај сите епизоди наеднаш! По 2-3 на ден најмногу!
Вакви серии мерачки се гледаат! :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Уште ништо не си видел. :D
Пријателски совет, не ги гледај сите епизоди наеднаш! По 2-3 на ден најмногу!
Вакви серии мерачки се гледаат! :)
Секако не можам да гледам секој ден во викенди имам нешто време. Не се брзам за едно 2 месеци изгледам се...

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
може да кажам една од најјаките серии на денешницава, штета што треба да чекаме до догодина за останатите 8 епизоди, се знае кој е Кралот: Now. Say My Name...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
може да кажам една од најјаките серии на денешницава, штета што треба да чекаме до догодина за останатите 8 епизоди, се знае кој е Кралот: Now. Say My Name...
Никот ти е nameleess. Сериозно со форава? :icon_lol:

G

grande-juve

Гостин
Штотуку ја завршив четвртата сезона и што да кажам, серијава е тапа... НЕ, чиста 10-ка, не се сеќавам во која серија толку епизоди сум гледал со подзината уста. Глумата е совршенство, тензијата, приказната, камерата... Првите сезони кога ги гледав, покрај одушевувањето од моменталните ситуации, си се одушевував и од потенцијалот на серијава, знаев дека Волт полека ќе станува Хајзенберг и не можев да се стрпам за да го видам тоа. Да се надоврзам и на легендарниот пост на Џимеј, и јас не можев на факултет да одам, а требаше да запишувам семестар и да зимам оценка:eek:. Друго, успеав да им ја “подметнам“ серијава и на моите, се збореше нешто за градоначалников од Љубљана и за политичкиве игри, па им викам дека баш таква јака серија има, Boss, и ми викаат дај да глеаме, и ја им викам гледам и една друга многу јака серија, и еве, сега секоја вечер гледаат по неколку епизоди:D. Сега имам осум епизоди од петта сезона и одма ќе се изгледаат, ама после како ќе чекам не знам, сакам да гледам завршени серии, тоа е и една од причините зошто до сега не го гледав ова ремек дело, мислев дека оваа година ќе заврши ама испадна во 2013. Како и да е, The Wire и The Sopranos си добија ново другарче кај моите топ драми :).

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
У ПМ...ме препоти серијава,нема што да кажувам све е кажано во претходните страници :)
Greatest of All Time,тоа е,и не се обидувајте да ја хакнете серијата нема да ви успее лугево се генијалци добро сеа не е совршена но кога ке видиме ништо не е совршено на светов но ипак ова е многуууууууу блиску :D
Не знам сега како ке може да се осмелам да и дадам шанса на друга серија.

Kajgana Shop

На врв Bottom