Те заеба Хенк,ја најде книгата и те потсети на манов....ми недостасуба имбецилчево
Како некој да те праша.Heisenberg ќе го убие на Hank.(да не речите дека не ви кажав)
Te немам читано на темава, или сум заборавил дека си пишувал?Сабајлево ја гледав последнава епизода и сум .
Дефинитивно според мене(субјективно мислење) серијава е нешто најдобро шо се случило во кинематографијата последно време. Да не го тупам пошо сите шо ја читате темава знаете за перфектноста во изработка на ликовите ,длабочината на нивните карактерни особини, неизвесноста на дејствието, па се до музиката ,камерата и све останато. И во кратки црти доколку на некоја серија или филм работа им е да ме задржат пред екранот и да не зажалам за потрошеното време на нив,серијава си ја врши таа работа перфектно.
Секој си има право да даде мислење на темава, без некој да му реплицира така дрско. Ако членот има 300 мислења, не мора да значи дека некој "треба да го праша" и дека ние постарите членови сме на повисока нога од него.Како некој да те праша.
Не знаеш ни ти, не знае ни Брајан Кренстон како ќе заврши серијата. Затоа без smartass потези на темава...
Не му забранив да пишува, само му одговорив со ист тон, демек се праи фаца дека знае што ќе се деси. И нема врска колку мислења има, не ни гледам тоа јас.Секој си има право да даде мислење на темава, без некој да му реплицира така дрско. Ако членот има 300 мислења, не мора да значи дека некој "треба да го праша" и дека ние постарите членови сме на повисока нога од него.
Дарк Кинг, не глуми авторитет каде што го немаш. Таму каде што си модератор, прави си што сакаш. Овде, ако имаш нешто пиши си, за да водиш ред на темата со вакви-такви потези, не те побара никој.