Breaking Bad

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
HQ верзија, ми влезе во глава песнава, ја знам одамна ама сум заборавил да си ја слушам пак, која лајтерица - страшно добра нумера!

Морав да ја аплоадирам :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе аман, после 5 сезони не сфативте дека ова е Брејкин Бед и сите прерани заклучоци од наша страна се побиени и наместо тоа се случува некоја сосем трета појака пиздарија. Јас имам огромна доверба во сценаристиве.

Ама ако, интересно е вака да си го мамиме умов. :)
This.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ќе си пукам у колено, кој ќе чека сега до 2013 год...
Иначе, фантастичен крај на 8-мава епизода. Подобро не ни можеше да биде како за мало "финале" пред втората половина на последнава сезона.
Кој знае што се ќе не чека во следните 8 епизоди после ваков крај на полусезоната.
Едвај чекам.:)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Функционира дијалогов...доста остварлив е, но се кладам дека ќе добиеме нешто по епик и нешто што нема да го очекуваме.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Нели мислите дека од оваа сцена почна се:​
И после тоа следеше ова:​

0b66d992_u0hlL.gif

Знам, знам, гифот ми е закон, туку зашо бе никој не ја спомена идејата дека Волт уствари не е надвор од игра. Не може он тоа туку така гуд бај мај лавр, нели?

Останаа неколку прашања отворени:

1. Дали Волт е надвор од игра навистина ( да се повторам)?

2. 52 роденден и потенцијалната закана? Лидија и Mадригал, Тод и нацистите ( наци беа нели), соработниците на Гас од Јужна Америка, ДЕА, Џеси мејби?

3. Се чека на потегот на Хенк? (Можно е опција баџо за доброто на семејството да ја сочува тајната секако во фејс ту фејс муабет со Волт или па може да е ова ту мач за него па да се самоубие).

Дали го приметивте Волт колку само беше Гас у сценава:

d37782e5_breakingbadhissatanicmajesty.png

1c1acd9a_breakingbadgussits.png

И така како ватрени фан на серијава јадев гомна чат-пат и ги критикував, али сеа ми фалат. Ама ептен.:(

П.с Е да периодниов систем на серијава да го ѕирнете:

b26605bc_breakingbadxxxxxxxxxxxxxxdeathtoll12.jpeg

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Прочитајте го ова со гласот на Волт. :D
Се заебав што ја видов сликава. И да е некој leak и да не е, пак ќе биде вака. Ако биде сосема нешто друго, тек тогаш ќе биде mind-blowing........

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Проверуваше некој друг дали е вистина тоа за Чешка и метамфетаминот? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom